Tesco dinosauři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
120
20.5.22 09:00

Tesco dinosauři

Ahoj maminky, dneska úplně mimo téma. Naše malá prostě miluje Jurský park a hlavně dinosaura Blue z toho filmu. A teď jsou v Tescu za body plyšáci těch dinosaurů, já tu Tesco nemám, ale manžel má kolegu co do Tesca jezdí a možná by nám dinosaura sehnal. Jenže vůbec nevím jak jsou ti plyšáci velcí, jestli to má cenu. Máte někdo doma taky nadšence co tyhle plyšáky z Tesca potřebuje a ví jak je veliký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
325
20.5.22 09:05

Cca 20 cm, jsou pěkný. ;) máme skoro všechny už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
20.5.22 09:30

Máme dva a jsou pěkně udělaní :) Vypadají kvalitně :) děti by chtěli ještě dva další, ale nasbírat to je nad naše síly :D a ten Blue je cca 20cm velký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
20.5.22 09:32

@Andělka55 přiznám se, že mám aplikaci, kde sbírám a ještě si beru na kase samolepky. Rychleji se to nasbírá a obvykle, když jdu s malou, dostáváme nálepky navíc, zkuste to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
20.5.22 09:52

Jeste dam tip - zkuste se podivat na bazarove stranky. Nekteri lide tam samolepky daruji nebo prodavaji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
20.5.22 10:10
@Pimpinella píše:
@Andělka55 přiznám se, že mám aplikaci, kde sbírám a ještě si beru na kase samolepky. Rychleji se to nasbírá a obvykle, když jdu s malou, dostáváme nálepky navíc, zkuste to.

Zkoušela jsem i „žebrat“ u prodavačky, ale asi nemá děti :D :D :D Jinak jsme samozřejmě jednoho pořídili za body na kartě a druhého za nálepky :D (jednoho jsme dosáhli za 109 a druhého za 59 :D ) Tady nejsou tak štědří, nenaděláš nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
20.5.22 10:17

@Andělka55 tak říct, že jste minule nedostali, to dělá ségra :D a nebo jak je psáno, bazarky zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
20.5.22 10:52

Já bych rozhodila sítě po rodině a kamarádkách a určitě někdo Tesco poblíž má a chodí tam nakupovat tak si myslím že jednoho dinosaura toho oblíbeného určitě nějak nasbírat stihnete. Jo a jinak jak píšeš že nemáš Tesco tak co třeba Penny máš v okolí? Tam teď jsou taky nějací dinosauři plyšáci a mně osobně se skoro líbí víc jak v tom Tescu ale to je samozřejmě relativní :lol: jen takový postřeh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
20.5.22 16:13
@Pimpinella píše:
@Andělka55 tak říct, že jste minule nedostali, to dělá ségra :D a nebo jak je psáno, bazarky zkusit

Souhlasím s tím žebrat - je to zdarma :mrgreen:. A pokud můžu doporučit - chlap u baby vyžebrá vždycky body, já ne. :nevim: :lol: Ale je fakt, že on umí okecat kde co. :lol:

Jinak někdo třeba ten bod nabízí za 1o korun - no furt lepší než za 2oo či za kolik to teď je. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
8.7.22 09:32

Baby, posilam Vam zhavy inzerat. Jak jsem ho zahlidla, tak jsem si na Vas vzpomnela.

https://ostatni.bazos.cz/…inosauri.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.7.22 20:21

Batoh dinosauři

Dobrý den, omlouvám se, úplně to sem do diskuze nepatří, i když možná trochu. Prosím nevíte někdo, zda je ještě někde na prodejně ten batoh? Sháním pro syna a u nás už je nemají. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí