Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, dneska úplně mimo téma. Naše malá prostě miluje Jurský park a hlavně dinosaura Blue z toho filmu. A teď jsou v Tescu za body plyšáci těch dinosaurů, já tu Tesco nemám, ale manžel má kolegu co do Tesca jezdí a možná by nám dinosaura sehnal. Jenže vůbec nevím jak jsou ti plyšáci velcí, jestli to má cenu. Máte někdo doma taky nadšence co tyhle plyšáky z Tesca potřebuje a ví jak je veliký?
Máme dva a jsou pěkně udělaní
Vypadají kvalitně
děti by chtěli ještě dva další, ale nasbírat to je nad naše síly
a ten Blue je cca 20cm velký ![]()
@Andělka55 přiznám se, že mám aplikaci, kde sbírám a ještě si beru na kase samolepky. Rychleji se to nasbírá a obvykle, když jdu s malou, dostáváme nálepky navíc, zkuste to.
Jeste dam tip - zkuste se podivat na bazarove stranky. Nekteri lide tam samolepky daruji nebo prodavaji. ![]()
@Pimpinella píše:
@Andělka55 přiznám se, že mám aplikaci, kde sbírám a ještě si beru na kase samolepky. Rychleji se to nasbírá a obvykle, když jdu s malou, dostáváme nálepky navíc, zkuste to.
Zkoušela jsem i „žebrat“ u prodavačky, ale asi nemá děti
Jinak jsme samozřejmě jednoho pořídili za body na kartě a druhého za nálepky
(jednoho jsme dosáhli za 109 a druhého za 59
) Tady nejsou tak štědří, nenaděláš nic ![]()
@Andělka55 tak říct, že jste minule nedostali, to dělá ségra
a nebo jak je psáno, bazarky zkusit
Já bych rozhodila sítě po rodině a kamarádkách a určitě někdo Tesco poblíž má a chodí tam nakupovat tak si myslím že jednoho dinosaura toho oblíbeného určitě nějak nasbírat stihnete. Jo a jinak jak píšeš že nemáš Tesco tak co třeba Penny máš v okolí? Tam teď jsou taky nějací dinosauři plyšáci a mně osobně se skoro líbí víc jak v tom Tescu ale to je samozřejmě relativní
jen takový postřeh ![]()
@Pimpinella píše:
@Andělka55 tak říct, že jste minule nedostali, to dělá ségraa nebo jak je psáno, bazarky zkusit
Souhlasím s tím žebrat - je to zdarma
. A pokud můžu doporučit - chlap u baby vyžebrá vždycky body, já ne.
Ale je fakt, že on umí okecat kde co. ![]()
Jinak někdo třeba ten bod nabízí za 1o korun - no furt lepší než za 2oo či za kolik to teď je. ![]()
Baby, posilam Vam zhavy inzerat. Jak jsem ho zahlidla, tak jsem si na Vas vzpomnela.
Dobrý den, omlouvám se, úplně to sem do diskuze nepatří, i když možná trochu. Prosím nevíte někdo, zda je ještě někde na prodejně ten batoh? Sháním pro syna a u nás už je nemají. Moc děkuji