Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ohrozit nevim, ale tobe muze bejt spatne, ja nosila nejradsi leginy to bylo celkem pohodlny. Pokud muzes tak si pri sezeni aspon rozepni knoflik ![]()
Mám ten samý problém teď na začátku 14 tt. Do 21 tt to fakt nedám.
Úplně v klidu si pro ty těhotenské skoč, nárok na ně máš. Trpět je zbytečné. ![]()
Ja jsem ve 20tt a tak od 17tt nosim tehotensky.. jestli to muze ohrozit plod nevim, ale kdyz jsem byla tehotna s prvnim tak mi doktorka rekla, ze mam obtisklej knoflik na brise, ze to tlaci na delohu snad
a at si poridim tehotensky..
Tak bazén mu tím asi nevypustíš, ale rozumnější bude nosit ty kalhoty volnější
Mimochodem, ve 21. i ve 14.tt je to ještě v pohodě, já mám teď (třetí těhotenství) to samé od 8.tt a fakt se mi nechce nosit těhotenské kalhoty v době, kdy o tom ještě neví ani rodina
![]()
@zudina píše:
Diky za reakce holky, jeste minuly ctvrtek mi byly ty moje normalni kalhoty pohodlne, ted se tady uplne dusim, tak uz asi opravdu potrebuji tehotenske. Zkusim asi HM, nevim kam jinam
ja koupila v CaA meli zrovna 20% slevu od o2 a dokonce tam byly i jedny co vypadaly celkem moderne
tech tam totiz moc nemaj ![]()
Tak to už jsi přes půlku těhotenství, to už se spíš divím, že je dávno nenosis. Teď budeš pribejvat už hodně.
@zudina píše:
Diky za tipja asi napred zkusim to HM, i kdyz vubec nevim kde to tam mam hledat (asi v oddeleni pro deti?) a kdyz to bude zoufale tak zkusim CaA
nevim jak v HM ale v CA to v jednom meli u deti nebo vedle detskyho a myslim, ze nad tim byl i obrazek tehotny zensky, ale tam kde jsem kupovala ja to meli normalne mezi damskym obleceni a snad jen jeden stojan co jsem si tak vsimla..a HM ma i eshop, tak se muzes podivat tam
edit: tak koukam, ze ze HM ma udrzbu stranek ![]()
Příspěvek upraven 18.04.17 v 16:17
@zudina obrovská prsa, to je vtipné…
jojo to věřím, žes to zatím schovala.
@fenny píše:
Tak bazén mu tím asi nevypustíš, ale rozumnější bude nosit ty kalhoty volnějšíMimochodem, ve 21. i ve 14.tt je to ještě v pohodě, já mám teď (třetí těhotenství) to samé od 8.tt a fakt se mi nechce nosit těhotenské kalhoty v době, kdy o tom ještě neví ani rodina
![]()
Napodobne ![]()
Zakladatelka ma vyhodu leta na zaver tehu, co se oblikani tyce.To bylo super. Zadne tkanicky, jen jsem nazula zabky, letni saty a odvalila se do stinu
Po druhe mi to vyslo pres zimu a to byl vetsi problem, bunda atd.Ale zas po porodu byly ty vedra desne otravne i pro mimco i pro me. Jinak uprimne nechapu, jak nekdo muze nosit stejne kalhoty jeste v pulce tehotenstvi. Bleda zavist ![]()
@monrom píše:
@anupatiJá jsem své běžné kalhoty (do pasu) odložila nyní ve 4. těhotenství v cca 22. týdnu.
Je ale pravda, že jsem na začátku tohto těhu měla +8kg z předchozího, tak nebyl důvod přibírat hned na začátku.
Tak jak by to probihalo ve 4.muzu opravdu jen teoretizovat
Klobouk dolu.
Ja kynu uz od vynechani periody a snad ze vzduchu.Jim mnohem min, nez obvykle pac mam tak do 4.mesice vzdy zaludek na vode a spis nechutenstvi. A navic pribiram vsude, kdyby jen na brise
Na me to okoli poznalo uz pred koncem 3.mesice a to jsem si myslela, jak nemaskuju
Jinak ja mam jedny kalhoty z C A a jedny z Lidlu.Pak jsem to resila taky leginama.
Holky a jak jste kalhoty vybíraly? Jsem v 18. týdnu, normálně nosím vyšší kalhoty a už je nosím buď rozeplé
nebo na gumičku, ale ani to už není příjemné. Podle mě se dá špatně odhadnout, jak bude člověk přibírat…Zatím nemám ani kilo nahoře, jen bříško roste a kalhoty mám tak velikost 36, cítím se v nich nejlíp, ale zas je chci mít celé těhotenství - tak asi radši koupit o nějakou tu velikost více, což?
@Patie píše:
Holky a jak jste kalhoty vybíraly? Jsem v 18. týdnu, normálně nosím vyšší kalhoty a už je nosím buď rozeplénebo na gumičku, ale ani to už není příjemné. Podle mě se dá špatně odhadnout, jak bude člověk přibírat…Zatím nemám ani kilo nahoře, jen bříško roste a kalhoty mám tak velikost 36, cítím se v nich nejlíp, ale zas je chci mít celé těhotenství - tak asi radši koupit o nějakou tu velikost více, což?
me pri prvnim vydrzeli cely tehotenstvi jedny, taky vel.36,pribrala jsem 13kg.. treba ty z caa jsou docela pruzny..
@Patie píše:
Holky a jak jste kalhoty vybíraly? Jsem v 18. týdnu, normálně nosím vyšší kalhoty a už je nosím buď rozeplénebo na gumičku, ale ani to už není příjemné. Podle mě se dá špatně odhadnout, jak bude člověk přibírat…Zatím nemám ani kilo nahoře, jen bříško roste a kalhoty mám tak velikost 36, cítím se v nich nejlíp, ale zas je chci mít celé těhotenství - tak asi radši koupit o nějakou tu velikost více, což?
Ani kilo nahore? To fakt neni fer
Ja jsem tehdy koupila ty co mi byly, aby mi byly dostatecne pohodlne a volne pres stehna. V pase je u tehu kalhot guma, takze to muzes pribrat kolik chces. A troufnu si rict, ze ty bys mohla mit i svou beznou velikost, jen v tehotenske verzi.Ja co tehu to cca 22 kilo. Zprumerovano ![]()