Těsné kalhoty v 21. týdnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37124
18.4.17 15:53

Ohrozit nevim, ale tobe muze bejt spatne, ja nosila nejradsi leginy to bylo celkem pohodlny. Pokud muzes tak si pri sezeni aspon rozepni knoflik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1309
18.4.17 15:54

:mrgreen: Mám ten samý problém teď na začátku 14 tt. Do 21 tt to fakt nedám. :lol: Úplně v klidu si pro ty těhotenské skoč, nárok na ně máš. Trpět je zbytečné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61004
18.4.17 15:56

Ja jsem ve 20tt a tak od 17tt nosim tehotensky.. jestli to muze ohrozit plod nevim, ale kdyz jsem byla tehotna s prvnim tak mi doktorka rekla, ze mam obtisklej knoflik na brise, ze to tlaci na delohu snad :nevim: a at si poridim tehotensky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
18.4.17 15:59

Tak bazén mu tím asi nevypustíš, ale rozumnější bude nosit ty kalhoty volnější ;) Mimochodem, ve 21. i ve 14.tt je to ještě v pohodě, já mám teď (třetí těhotenství) to samé od 8.tt a fakt se mi nechce nosit těhotenské kalhoty v době, kdy o tom ještě neví ani rodina :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61004
18.4.17 16:04
@zudina píše:
Diky za reakce holky, jeste minuly ctvrtek mi byly ty moje normalni kalhoty pohodlne, ted se tady uplne dusim, tak uz asi opravdu potrebuji tehotenske. Zkusim asi HM, nevim kam jinam :think:

ja koupila v CaA meli zrovna 20% slevu od o2 a dokonce tam byly i jedny co vypadaly celkem moderne :lol: tech tam totiz moc nemaj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
18.4.17 16:10

Tak to už jsi přes půlku těhotenství, to už se spíš divím, že je dávno nenosis. Teď budeš pribejvat už hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61004
18.4.17 16:13
@zudina píše:
Diky za tip :) ja asi napred zkusim to HM, i kdyz vubec nevim kde to tam mam hledat (asi v oddeleni pro deti?) a kdyz to bude zoufale tak zkusim CaA :roll:

nevim jak v HM ale v CA to v jednom meli u deti nebo vedle detskyho a myslim, ze nad tim byl i obrazek tehotny zensky, ale tam kde jsem kupovala ja to meli normalne mezi damskym obleceni a snad jen jeden stojan co jsem si tak vsimla..a HM ma i eshop, tak se muzes podivat tam
edit: tak koukam, ze ze HM ma udrzbu stranek :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.04.17 v 16:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
18.4.17 16:23

@zudina obrovská prsa, to je vtipné… :palec: jojo to věřím, žes to zatím schovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
18.4.17 16:24
@fenny píše:
Tak bazén mu tím asi nevypustíš, ale rozumnější bude nosit ty kalhoty volnější ;) Mimochodem, ve 21. i ve 14.tt je to ještě v pohodě, já mám teď (třetí těhotenství) to samé od 8.tt a fakt se mi nechce nosit těhotenské kalhoty v době, kdy o tom ještě neví ani rodina :zed: :D

Napodobne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
18.4.17 16:28

@fenny tak to mám úplně stejný problém :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
18.4.17 17:40

Zakladatelka ma vyhodu leta na zaver tehu, co se oblikani tyce.To bylo super. Zadne tkanicky, jen jsem nazula zabky, letni saty a odvalila se do stinu :lol: Po druhe mi to vyslo pres zimu a to byl vetsi problem, bunda atd.Ale zas po porodu byly ty vedra desne otravne i pro mimco i pro me. Jinak uprimne nechapu, jak nekdo muze nosit stejne kalhoty jeste v pulce tehotenstvi. Bleda zavist :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
18.4.17 18:15
@monrom píše:
@anupati :mrgreen: Já jsem své běžné kalhoty (do pasu) odložila nyní ve 4. těhotenství v cca 22. týdnu. :mrgreen: Je ale pravda, že jsem na začátku tohto těhu měla +8kg z předchozího, tak nebyl důvod přibírat hned na začátku.

Tak jak by to probihalo ve 4.muzu opravdu jen teoretizovat :lol: Klobouk dolu. :palec: Ja kynu uz od vynechani periody a snad ze vzduchu.Jim mnohem min, nez obvykle pac mam tak do 4.mesice vzdy zaludek na vode a spis nechutenstvi. A navic pribiram vsude, kdyby jen na brise :roll: Na me to okoli poznalo uz pred koncem 3.mesice a to jsem si myslela, jak nemaskuju :P Jinak ja mam jedny kalhoty z C A a jedny z Lidlu.Pak jsem to resila taky leginama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
18.4.17 18:24

Holky a jak jste kalhoty vybíraly? Jsem v 18. týdnu, normálně nosím vyšší kalhoty a už je nosím buď rozeplé :lol: nebo na gumičku, ale ani to už není příjemné. Podle mě se dá špatně odhadnout, jak bude člověk přibírat…Zatím nemám ani kilo nahoře, jen bříško roste a kalhoty mám tak velikost 36, cítím se v nich nejlíp, ale zas je chci mít celé těhotenství - tak asi radši koupit o nějakou tu velikost více, což?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61004
18.4.17 18:28
@Patie píše:
Holky a jak jste kalhoty vybíraly? Jsem v 18. týdnu, normálně nosím vyšší kalhoty a už je nosím buď rozeplé :lol: nebo na gumičku, ale ani to už není příjemné. Podle mě se dá špatně odhadnout, jak bude člověk přibírat…Zatím nemám ani kilo nahoře, jen bříško roste a kalhoty mám tak velikost 36, cítím se v nich nejlíp, ale zas je chci mít celé těhotenství - tak asi radši koupit o nějakou tu velikost více, což?

me pri prvnim vydrzeli cely tehotenstvi jedny, taky vel.36,pribrala jsem 13kg.. treba ty z caa jsou docela pruzny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
18.4.17 18:32
@Patie píše:
Holky a jak jste kalhoty vybíraly? Jsem v 18. týdnu, normálně nosím vyšší kalhoty a už je nosím buď rozeplé :lol: nebo na gumičku, ale ani to už není příjemné. Podle mě se dá špatně odhadnout, jak bude člověk přibírat…Zatím nemám ani kilo nahoře, jen bříško roste a kalhoty mám tak velikost 36, cítím se v nich nejlíp, ale zas je chci mít celé těhotenství - tak asi radši koupit o nějakou tu velikost více, což?

Ani kilo nahore? To fakt neni fer :? Ja jsem tehdy koupila ty co mi byly, aby mi byly dostatecne pohodlne a volne pres stehna. V pase je u tehu kalhot guma, takze to muzes pribrat kolik chces. A troufnu si rict, ze ty bys mohla mit i svou beznou velikost, jen v tehotenske verzi.Ja co tehu to cca 22 kilo. Zprumerovano :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí