Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ahoj holky, stačí jako potvrzení covid negativní ta sms s výsledkem? Případně kde to můžu stáhnout? byla jsem se synem, přišla mi jen sms, v mailu nic a ted nevím, zda mi to stačí takto. děkuji
Zdravím, ted jsem chodila s dcerou na bazen a delala si každý týden test a ukazovala jsem sms s výsledkem negativní a uplně v pohodě. ![]()
Certifikát stáhneš tady: https://ocko.uzis.cz/
Tu sms určitě někde uznaji, stejně jako nekde nechtějí nic a někde chtějí fakt certifikát. Prostě těžko říct ![]()
Nevíte prosím někdo do kolika hodin večer mi může přijít SMS s výsledkem PCR testu? Byli jsme na testech dnes ráno, očekáváme pozitivní výsledek a zatím nic nepřišlo. Jen jeden, který je negativní. Může to dnes ještě přijít, nebo už až zítra? Díky.
@Romilda kdykoli
Přišly mi výsledky po 20 hodině i někdy v jedenáct
@Romilda Ahoj, mám aktuální zkušenost, negativní výsledek přišel v 18:00 a dva pozitivní výsledky až po 21:30.
@Romilda píše:
Nevíte prosím někdo do kolika hodin večer mi může přijít SMS s výsledkem PCR testu? Byli jsme na testech dnes ráno, očekáváme pozitivní výsledek a zatím nic nepřišlo. Jen jeden, který je negativní. Může to dnes ještě přijít, nebo už až zítra? Díky.
Klidne jeste dnes do pulnoci (nejpozdeji nam prisel vysledek v 23.30 hod - negativni). Nebo zitra. Zalezi, jak to kde delaji a kolik toho maji…
Mě u synů prisel až na druhý oba pozitivní a přítelovi přišel negativní brzy snad hodinu po testu a pozitivní u dcery a mě Druhý den dopoledne ale u jednoho syna to dokonce přišlo až druhý den v 8 večer
Asi kdykoliv, bude to podle jednotlivých odb. Míst. Mě z bioptické laboratoře oříšky před půlnocí.
Já byla dneska na oběd a řekli mi, že vysledky mám čekat během zítřka. Taky myslím, že záleží, kolik toho mají..