Test dr max duch na testu nazory

Anonymní
14.7.22 15:51

Test dr max duch na testu nazory

Dobrý den holky včera jsem si delala test a vyšel mi duch skoro nesel vidět takže nemám fotku
Dnes dopoledne jsem si udělala druhy a zase duch v limitu moc nesel vidět zdálo se mi ze ten test je trochu poskrabany tak to neslo moc rozeznat po par hodinách to jde vidět více myslíte ze něco stoho bude do ms mám 2 dny
Nebo to je falešný duch??I

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
14.7.22 15:58

Zas a znovu, furt dokola… TESTUJE SE PO VYNECHÁNÍ MS!!! Máš to i v návodu. Na co tady lovit duchy (mimochodem žádného nevidím), když to pak stejně může odejít z MS? Prostě počkej. Pokud se MS nedostaví, testuj znovu a kup si digitál, ať nehoníš duchy. Pokud MS přijde, máš vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
14.7.22 16:02

Mimochodem duch vypadá takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
14.7.22 16:12

Negativní test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
14.7.22 16:16

Jo a další věc, co máš v návodu (doporučuju přečíst) - je tam napsaná doba, po které již NEODEČÍTAT. Takže jestli se Ti tam ten “duch” objevil za hodinu, tak to už nemůžeš brát v potaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
14.7.22 16:22

Já ducha vidím a myslím, že je to nadějné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
14.7.22 16:29

Počkej s testováním až po té MS. Jako něco tam vidím, ale jestli to není v limitu, moc bych se na to neupínala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.7.22 16:32

Já tam ducha nevidím, vím, že to je těžké, ale testování před MS nemá vůbec smysl.. můžeš zjistit, že jsi těhu a špatně uhnízděné vajíčko potom může s menstruací odejít.. je to zbytečné stresování sama sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4499
14.7.22 16:36

Test od Maxe mi ukázal slabší čárku 1. den, kdy se měla dostavit MS a o 3 dny později jsem měla pozitivní a žádný duchy.

To, co máš vyfoceno, je prostě negativní test. A doporučuji jako ostatní přečíst příbalový leták a hlavně se jím řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
14.7.22 17:07

Nic bohužel nevidím :nevim:. Já měla toto na testu od dr. Maxe tři dny před MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
14.7.22 18:10
@Anonymní píše:
Dobrý den holky včera jsem si delala test a vyšel mi duch skoro nesel vidět takže nemám fotku
Dnes dopoledne jsem si udělala druhy a zase duch v limitu moc nesel vidět zdálo se mi ze ten test je trochu poskrabany tak to neslo moc rozeznat po par hodinách to jde vidět více myslíte ze něco stoho bude do ms mám 2 dny
Nebo to je falešný duch??IJinak si zkus najít jinou skupinku na takové dotazy(Fotky duchů na testech po limitu-například)Tam se setkáš s větším pochopením ;) A vyhneš se i negativním komentářům.....

Vidím, zda je ale falešný nebo ne Ti nikdo neřekne :nevim: Jinak testuj kdy chceš je to jen a pouze Tvoje věc ;) Držím palečky a přeji, ať zesílí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
14.7.22 18:38
@Anonymní píše:
Nebo to je falešný duch??I

Já si dělala test 2 dny po vynechání MS a byltam takovéj duch že to nešlo ani vyfotit a krásné sytě dvě čárky Bly až týden po vynechání. Bohužel na tvém testu nic nevidím takže buď stejný problém jako u mě akorát já testovala po vynechání. A NB je negativní bohužel počkej pár dní poo zmeskane MS vím že jsi asi nedočkava ale stejně s tím nic nezmůžeš a z ytecne vyhozené penízky za testiky :srdce: přeji čárky 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.2.25 05:22

Mam předně dva dny po plánované menstruaci. Muže se jednat o pozitivní testy, nebo je to falešný test? Nechci se k ničemu upínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
12.2.25 06:15

@Agness1109 Ano toto vypadá slibně, zkus ještě třeba dva dny počkat nebo kup digitál :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
12.2.25 06:55

@Agness1109 falešné nebudou, jsou pozitivní. :hug: počkej si dva dny, a otestuj znovu, nebo zajdi na krev. Vypadají krásně, tak držím palce! :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí