Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, mám otázku
Dnes jsem úplně v klidu seděla a z ničeho nic mě začalo pýchat na levé straně podbřiška tvralo to chvilku ale pychalo to docela dost i teď mám takový zvláštní pocit v podbřišku
Ms se má dostavit až za týden
Myslíte že by to mohlo být uhnizdovani?
To může být cokoliv, třeba zaražený prdy. A píchat je s měkkým i ![]()
@Suelinda píše:
To může být cokoliv, třeba zaražený prdy. A píchat je s měkkým i
Tak to promiň, ale asi neznáš již neužívané sloveso pýchat = dmout, foukat (odtud pýchavka) (zdroj: Internetová jazyková příručka). Zakladatelka tedy zcela relevantně tvrdí, že je nafouklá/nadmutá, stejně jako to tvrdíš ty ![]()
Bolí uhnízďování vajíčka nebo jde jinak fyzicky rozpoznat?
Ne.
Mohlo v tu dobu probíhat uhnizďování vajíčka?
Ano.
@Sarah20 píše:
Dobrý den, mám otázku
Dnes jsem úplně v klidu seděla a z ničeho nic mě začalo pýchat na levé straně podbřiška tvralo to chvilku ale pychalo to docela dost i teď mám takový zvláštní pocit v podbřišku
Ms se má dostavit až za týden
Myslíte že by to mohlo být uhnizdovani?
A vůbec. Kdo způsobil, že jsme zatím nikdo necitoval úvodní příspěvek? Skandál.
A ty sem pak zakladatelko napiš, jestli dorazila MS, ať si tu někdo, kdo bude mít stejný dotaz, může přečíst, jestli má naději, že jeho píchání bude odměněno dvěma čárkami. ![]()
Než ti dorazí menses, tak prosím tě popadni pravidla pravopisu a čti si je.
Moc se omlouvám za pravopisnou chybu telefon mi to sám opravuje.
Pro rejpalky
To bych ten telefon asi reklamovala, když takhle špatně opravuje ![]()
Může to být buď uhnizďováni, nebo ovulace (záleží, kdy máte, každý má jinak), při obojím můžete špinit, a pichat vás na straně. Mě takhle na konci dubna bolelo břicho jak před menstruací, i prsa mě bolely až do začátku května, měla jsem hroznou žízeň, v jeden den jsem zašpinila (to si myslím, že byla nidace), ale myslela, jsem, že se dostaví menstruace a nic, a nakonec se mi nedostavila MS…a teď jsem 14+2tt
.
V tom případě jsem zažila uhnizďování už minimálně 100×. Jen nevím, kam se ty děti ztratily ![]()