Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@kaštinka píše:
@zuzouš Pokud vím dobře, snad mě i někdo doplni, v pribalovem letáku se i píse o skupinové děti, ktere si proste protilátky při testování vakcíny nevytvořily a Petráš z vakcíny net napsal, že v těchto pripadech se i tak předpokládá ochrana proti očkovanými nemocem. Můžeš napsat přímo petrasovi do rubriky Poradna, odpovídá rychle. Jeho nazory lékaři prevazne uznávají.
Na tyhle slova: předpokládá se, domníváme se, zkuste to a uvidíte, má se za to…mám alergii..fakt vědecký přístup!! ![]()
Bez očkování dítě mít protilátky asi nebude, stejně tak je nemusí mít ani po očkování, viz. zde zmiňovaný případ..
Manžel už mi šetří peníze na můj,,nápad,, nechat vytestovat protilátky pro dospělou část naší rodiny..jsem zvědavá jak dopadne třeba moje 78.letá babička..věřím, že kolektivní imunitu nenaruší.. ![]()
@zuzouš vyhláška hovoří o nutnosti očkovat ne mít protilátky takže pokud by doktorka odmítla potvrzení vystavit dělala bych docela dusno
@paola white promin, já jsem dneska nejaka celkove nasejrena, v pondeli se manzelove sestrenici po akutnim cisari narodila holcicka s tezkym poskozenim mozku, vcera jsme se to dozveli, tak jsem to jeste nezkousla
jinak o očkování za těch xxx měsíců jsem si načetla děsně moc a jsme více méně už rozhodnuti neočkovat, jenom si zjištuju, co všechno se dá ještě udělat.
@Lucka_ova píše:
@paola white promin, já jsem dneska nejaka celkove nasejrena, v pondeli se manzelove sestrenici po akutnim cisari narodila holcicka s tezkym poskozenim mozku, vcera jsme se to dozveli, tak jsem to jeste nezkouslajinak o očkování za těch xxx měsíců jsem si načetla děsně moc a jsme více méně už rozhodnuti neočkovat, jenom si zjištuju, co všechno se dá ještě udělat.
Pokud je to tak a jste rozhodnuti neočkovat, tak jednoduše podepšte negativní reverz..je to lepší než výmluvy..doktor bude vědět na čem je a smíří se s tím..
@peggy.sl ten už tam naše doktorka má od 2.měsíce, jenom pokaždé tlačí a žbrblá jestli jsme si nerozmysleli a že je ještě čas do 10.měsíce a můžeme ho stáhnout…
@Lucka_ova to je mi moc líto co se stalo
já jsem to napsala dost blbě
pokud máš ohledně očkování nějaké otázky zkus diskuzi https://www.emimino.cz/…kovani/3076/?…
@paola white diky
už jsem si tu diskuzi pročítala částečně. My jsme totiž na začátku řekli dr., že nejsme ještě pevně rozhodnuti odmítnout očkování, ale že ho odmítáme dřív než v 10-ti měsících a proto nás pokaždé tak lanaří, naše chyba, ale na začátku jsme nebyli stopro přesvědčeni, co chceme ![]()
@Lucka_ova i já k tomu rozhodnutí neočkovat dospěla postupně. přes fáze odklad, volba šetrnější očkovací látky až k tomu že se prostě očkovat nebude. pokud cítíš že je to správné rozhodnutí tak se nenech nikým nutit. ty jsi matka a musíš sama vědět co je pro tvé dítě to nejlepší! ![]()
Navíc NIKDO V TOMTO STATE NENESE ZODPOVĚDNOST ZA NEGATIVNI NÁSLEDKY PO OCKOVANI!!! Nikdo, jen rodiče se pak s tím musi vypořádat. Pokud je dítě po očku „jine“, svede se to na geny, věk rodičů, jejich zdravotní problémy, skrytou vadu ditete… náhodu," to se proste stává" můžeme uslyset, proste cokoli, jen NE ockovani.
Ano přesně tak, sousedka se strašně diví jak to, že dcera trpí najednou autismem, ale očkování do souvislosti nikdo nedává. My také bojujem za neočkovat, holčička má půlroku a zatím úspěšně odkládáme očkování. Bohužel také trpí ekzémem a to nikdo v rodině alergik není. Bojím se co by s ní očko udělalo. Navíc Mudr. nás informovala, že když je už půlroční tak dostane „jen“ 3 dávky HEXA místo obvyklých čtyř. Uf tak to ještě vydržet odkládat co nejdéle a pak třeba může dostat jen jednu ne? ![]()
@peggy.sl píše:
Bez očkování dítě mít protilátky asi nebude, stejně tak je nemusí mít ani po očkování, viz. zde zmiňovaný případ..
Manžel už mi šetří peníze na můj,,nápad,, nechat vytestovat protilátky pro dospělou část naší rodiny..jsem zvědavá jak dopadne třeba moje 78.letá babička..věřím, že kolektivní imunitu nenaruší..
Jééé, to je super nápad, tak to se už těším na výsledky ![]()
@zuzouš Pokud vím dobře, snad mě i někdo doplni, v pribalovem letáku se i píse o skupinové děti, ktere si proste protilátky při testování vakcíny nevytvořily a Petráš z vakcíny net napsal, že v těchto pripadech se i tak předpokládá ochrana proti očkovanými nemocem. Můžeš napsat přímo petrasovi do rubriky Poradna, odpovídá rychle. Jeho nazory lékaři prevazne uznávají.