Test opalovacích krémů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
16.6.10 09:49

Díky. Je to jako ve škole - tam taky snížená známka z chování je slovně na vysvědčení napsaná uspokojivé a přitom to moc uspokojivé není. No tak až ho vypotřebujem, koupíme jiný a budu doufat, že nebude špinit a půjde dobře rozmazat. My teda máme s OF 25 a je to ve spreji, ale asi to bude podobné, když je to stejná značka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
16.6.10 09:50

Já to vidím takhle, Daylong má ochranu před sluncem velmi dobrou, ale smývá se, takže dokoupím ten Garnier Ambre Solaire a budu mazat Daylong, pokud se děti nebudou namáčet, a Garnier Ambre Solaire, pokud se budou děti cákat ve vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
16.6.10 09:52
Dobrý nápad :potlesk:
juma píše:
Já to vidím takhle, Daylong má ochranu před sluncem velmi dobrou, ale smývá se, takže dokoupím ten Garnier Ambre Solaire a budu mazat Daylong, pokud se děti nebudou namáčet, a Garnier Ambre Solaire, pokud se budou děti cákat ve vodě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.6.10 09:58

A já dopotřebuju Astrid a budu mazat častěji. Zatím ho používám jen na obličej a na zbytek mám jeden, co v testu nebyl, ale ten barví, takže mažu Anežku jen v kalhotkách, pak ji obléknu a obličej mažu tím Astridem. Na sluníčku ji stejně skoro nepouštím, tak snad to bude OK. Nejhorší je to ve škole, když svítí, pochybuju, že ji někdo bude přimazávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
16.6.10 10:10

A nevíte jak je na tom Bioderma 50+? Nikde jsem tu značku nezahlídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barnico
16.6.10 10:26

Ahoj všem,
taky jsem na ty testy narazila, ale dražší krémy z lékárny nikde otestované nejsou :?: :nevim: Koupila jsem Avéne( než jsem našla testy )- na doporučení lékárníka - daylong mi nedoporučil prý:
„Daylong nevedeme - máme jenom vyšší kvalitu“ o tom Avéne, ale nikde ani zmínka :nevim: Pokud by někdo věděl zda byly testovány budu vděčná, díky za info
 Bára

• Citovat
  • Upravit
21531
16.6.10 11:17

na Avéne jsem se ptala dermatoložky, protože se klárce objevil atopický ekzém a říkala, že jsem koupila to nejlepší na trhu. tak jí věřím. máme dětskou verzi s faktorem 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
16.6.10 11:21

Ahojky,
mozna to spatne chapu s tim Daylongem-neni to ten s miner.filtry pro deti do jednoho roku?Ten by totiz smyvatelny snadno mel byt.Jinak ten klasicky detsky Kids pouzivame uz 5 let a jeste se mi syn nikdy nespalil(ani u more).Pripalil se jen jednou u tchyne :evil: ,kdyz ho natrela Astridem a to jeste az u vody.
Taktez muj manzel sportovec se na turnaje natira daylongem,protoze jen s nim mi nedojde spaleny na troud./pri utkani se hodne poti,porad utira,cely den na slunci/.Takze mame otestovano v extremnich podminkach :lol: .Nechci vypadat jako propagator :lol: ,ale nam naprosto vyhovuje.(s jinymi pripravky za cely den pobytu na slunci pri sportu spaleny byl)
Je tedy pravda,ze ja mam na oblicej Biodermu 50,protoze se mi delaji pigmentove skrvrny a na telo mam La rosche 40 a jsem taky spokojena.Ale treba na kolo jsem si vzdy davala Daylong z duvodu poceni a nasledneho otirani..opalena byvam,ale ne spalena.
Co jsem cetla nejsou vhodne opalovaci pripravky ve sprejich,protoze clovek nikdy nevi,kolik pripravku nanesl a vetsinou prave ze spreje hodne malo.Ale nevim,ozkouseno je nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
16.6.10 11:39

Any, bohužel není. Opravdu je v té reportáži vidět Daylong Kids… Ale jsem ráda, že s ním má někdo pozitivní zkušenost i ve vodě, resp. při styku s vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
16.6.10 11:47

juma-diky,to je mi lito i se divim zaroven.Muj syn je hodne svetly typ (vsichni tri jsme,blondaci,svetla plet)a nikdy zadny problem,v tuzemsku i v zahranici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
16.6.10 13:36

Mě taky výsledek Daylongu nemile překvapil. Já s ním mám ale ty nejlepší zkušenosti. Mazali jsme s ním kluky v Turecku i Bulharskou a to pouze ráno, takže 1 x denně. Ani jeden z nich se nespálil, ani moc neopálil … Já ho tedy budu kupovat nadále, moc mi vyhovuje, že stačí nanést opravdu jenom jednou denně.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.6.10 13:48

Já mažu Anežku Astridem taky jen ráno (když jde do školky) a spálená ani moc opálená není. Ale obávám se, že to ještě nic nemusí znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
16.6.10 15:38

Test ale nehodnotil to, jestli se s daným krémem spálíš nebo ne, ale zda odpovídá naměřený faktor faktoru psanému na obale. U některých to neodpovídalo skutečnosti. Ale i tento faktor přeci může stačit k tomu, aby ochránil před spálením. Nicméně je to klamání spotřebitele. Ty kupuješ faktor např. 50tku a krém chrání jen jako třicítka.

• Citovat
  • Upravit
15674
16.6.10 16:14
neczuz píše:
Test ale nehodnotil to, jestli se s daným krémem spálíš nebo ne, ale zda odpovídá naměřený faktor faktoru psanému na obale. U některých to neodpovídalo skutečnosti. Ale i tento faktor přeci může stačit k tomu, aby ochránil před spálením. Nicméně je to klamání spotřebitele. Ty kupuješ faktor např. 50tku a krém chrání jen jako třicítka.

Jo, tohle jsem si taky říkala a hlavně se tím uklidňuju, že ten krém, co máme, není na vyhození. K moři bych si ho asi nevzala, ale tam ještě nějakou dobu nepojedem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
16.6.10 18:24

Tak jsem z toho rozpačitá, já mám dobrou zkušenost s Astrid mlíkem 50 OF. Malej se mi ještě nikdy nespálil, ani neosypal a byl na chalupě celý víkend venku. Ve všední dny chodí dopoledne na 1,5 hod a odpoledne cca na 2 hodiny. Co konkrétně způsobují dětem UVA a co UVB paprsky? Mohly mu nějak ublížit bez viditelného spálení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí