Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, 2 dny PO SKONČENÍ menstruace. Nerozumím tomu. Koukněte na fotku.
Tak ještě můžeš zkusit udělat test za dva dny buď tam už čárka nebude a nebo bude sílit můžeš být těhotná to je ale těžko říct
Je tu na totozne tema milion diskuzi a zaver je vzdy stejný. Cekej. Buď to nebyla ms ale krvaceni z jednoho z milionu duvodu, ktere mohou v těhotenství nastat, nebo to byla ms, embryo se neudrzelo a jen mas zbytkove hodnoty hcg v tele. Nikdo na svete ti to nerekne, jenom cas.
Já tě chápu. Z touhy po Mimi taky vyhazuju plno peněz za testy a líto mi to není. Příště to udělám znova. To ženská, která nezažila potrat nebo tak velkou touhu, no nikdy nepochopí. A myslím si, že bys měla zajít na gyndu. ![]()
A nemůžeš mít plodný? To prý je taky pozitivní test. Já mám klidně takhle brzy po MS plodný dny. ![]()
@Taktinevím píše:
A nemůžeš mít plodný? To prý je taky pozitivní test. Já mám klidně takhle brzy po MS plodný dny.
Ovu test negativní.
Ahoj
Mam podobny dotaz pred par dny mi skončil MS ktera byla slaba skoro zadna spise spineni a vcera odpo a dnes rano jsem si delala test a ted nevim co si o tom mam myslet…
díky za názory…
@Anonymní píše:
Ahoj
Mam podobny dotaz pred par dny mi skončil MS ktera byla slaba skoro zadna spise spineni a vcera odpo a dnes rano jsem si delala test a ted nevim co si o tom mam myslet…díky za názory…
@Anonymní píše:
Ahoj
Mam podobny dotaz pred par dny mi skončil MS ktera byla slaba skoro zadna spise spineni a vcera odpo a dnes rano jsem si delala test a ted nevim co si o tom mam myslet…díky za názory…
Nooo, je to takový slaboučký…Zkus za pár dní znova udělat test. ![]()
Ahoj holky,
Nevím si rady a proto bych byla ráda za nějakou vaší zkušenost nebo radu, pokud jste ste se setkaly s něčím podobným. ![]()
12.2. jsem dostala menstruaci. Spíš to bylo tři dny špinění (vždy to tak mám plus bolest prsou, podbřišku…) a pak přišla klasická menstruace. Byla i poměrně silná a skončila mi 19.2. Tak to vždycky mám, ale teďka jsem od toho 19.2. zacala spinit a spinim doteď. Takze 11 dní že mě teče krev…včera jsem byla na gynde a mám vše vporadku, těhotenský test negativní z moče i z krve. Pořád cítím ale nevolnost, únavu, moc toho nesnim a cítím se podrážděná, také mě bolí v zádech. Pohlavní styk jsem měla v období premenstruačního špinění, ale těhotenství by z krve už bylo poznat ne? Jsem z toho zmatena, nevím co se mnou je…gyndar se k tomu špinění nevyjádřil. Vždycky jsem po ms byla veselá, ale pořád se cítím jako pred menstruaci… :/
@Anonymní píše:
Ahoj holky,Nevím si rady a proto bych byla ráda za nějakou vaší zkušenost nebo radu, pokud jste ste se setkaly s něčím podobným.
12.2. jsem dostala menstruaci. Spíš to bylo tři dny špinění (vždy to tak mám plus bolest prsou, podbřišku…) a pak přišla klasická menstruace. Byla i poměrně silná a skončila mi 19.2. Tak to vždycky mám, ale teďka jsem od toho 19.2. zacala spinit a spinim doteď. Takze 11 dní že mě teče krev…včera jsem byla na gynde a mám vše vporadku, těhotenský test negativní z moče i z krve. Pořád cítím ale nevolnost, únavu, moc toho nesnim a cítím se podrážděná, také mě bolí v zádech. Pohlavní styk jsem měla v období premenstruačního špinění, ale těhotenství by z krve už bylo poznat ne? Jsem z toho zmatena, nevím co se mnou je…gyndar se k tomu špinění nevyjádřil. Vždycky jsem po ms byla veselá, ale pořád se cítím jako pred menstruaci… :/
Bud´je to prostě jen dočišťování, to konečný špinění nebo jsi mohla skočit hned do plodných dnů. Já to mám ted´podobně. Včera mi skončila MS, dneska už zase bolení břicha, lehce kříž, únava. Na těhotenství bych to u tebe neviděla, když jsi měla krvácení
Ahoj holky, 2 dny PO SKONČENÍ menstruace. Nerozumím tomu. Koukněte na fotku.