Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
mám takový netradiční dotaz. Dají se sehnat lahvičky od testerů, co se používají v parfumeriích? Nejideálnější by bylo s drobným obsahem. Případně, zda se lze domluvit s někým z obchodu, že by něco za nějakou tu kačku věnoval. Co jsem slyšela, tak se lahvičky likvidují, ale to už je déle, prý si něco odebírá zpět dodavatel výměnou za plné.
Jedná se o to, že by člověk měl doma nějakou tu svou oblíbenou vůni a lahvička by poté sloužila ke sběratelským účelům. Někteří výrobci nevyrábí toaletní vody, parfémy v menším balení a odstřik parfému také nemusí být v prodeji. Děkuji
@Rachel_cz píše:
Proč se nezeptáš přímo v drogerii?
To nezažiješ ten pocit, jako když si tady založíš fake profil pro založení hloupé diskuze ![]()
@Zumpa píše:
To nezažiješ ten pocit, jako když si tady založíš fake profil pro založení hloupé diskuze
Tak nevím, jestli fake profil, ale někdy mám pocit, že lidi se zbytečně škrabou levou rukou za pravým uchem😀
@Zumpa píše:
To nezažiješ ten pocit, jako když si tady založíš fake profil pro založení hloupé diskuze
To fakt nevymyslis! Ja nevim jestli se mi to dneska jenom zda nebo uz se to tady stava normou.
@Péťa Fialka Řekla bych, že ti jde o to nanosit si domů xxx vůni zdarma. Ještě jsem totiž neslyšela, že by někdo sbíral prázdné lahvičky od testerů (nejlépe se zbytkem obsahu).A je fakt, že asi většinou se prázdné musejí vracet výměnou za plné testery. ![]()
O tom, že bych chtěla něco zadarmo, nepadlo ani slovo. Jedná se o to, pokud se nevyrábí oblíbené parfémy v menším balení a existují testery, zakoupila bych je. Prosím, čtěte pořádně dotaz, až potom reagujte ![]()
Pokud si dodavatelé určují, co se zbytky, případně požadují vrácení prázdných, to je věc jiná. Z prázdných obalů lze vyrobit dekoraci, stačí trocha šikovnosti.