Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikohlava dekuju moc, tobe taky, ja se bojim, ze jsem si to vsechno vsugerovala
delam v zakourene hospode, tak jsem chtela vedet co a jak..
@Nikohlava nene,ale zitra zabehnu koupit..a v pondeli uvidim..
@pou79 upravila jsem odstin mam ted vecer blbe svetlo doma ta barva dole jeste je ale dost ji potom zmizelo ale ten duch zustal stejny oznacila jsem jej sipkou,
pokud se mi zitra test podari sehnat zkusim, pripadne v po pokud ms nedojde driv ![]()
Je stejne siroky a ohraniceny jak kontrolni tak nevim. Barva mizela duch zustaval stejne silny.
@smouliinka2 jj chapu je tam neco videt ale tyhle mi bezne delaly duchy (testovala a snazila jsem se o mimi 4 roky vim o tom vazne dost) jako zkus ranoa le zaklad testovamni a zjistovani tehu je pouzivat porad stejne testy nestridat to a za me je nelepsi pepino test a po vynechani mamatest ukaze taky hezky ale to uz kazdy test ukaze
@smouliinka2 jj jeste dr max mival dobry testy ale pepino je fakt best nedela falesnaky ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, na testech mi vycházejí // čárky, jedna teda slabší, ale po uplynuti 5 minut ta druhá čárka je silnější. Má se opravdu zabarvovat? Nebo by měla zůstat pořád slabší?
@Nikohlava byla jsem odhodlana vydrzet a tys me uplne nahlodala, takze zitra rano pred praci jdu pro pepino a napisu
dekuju, snad nam to vyjde ![]()