Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikohlava tak jsem to rano nestihla, zaspala jsem a dojela jsem tak tak, odpoledne tam dobehnu a zitra udelam..dam ti vedet..bral ti dr krev?
@Monnnny dobre
klidne udelej i po praci
Ano bral ve ct a negativni
rak uvidim v ut
Ahoj, mám malý dotaz, jestli se vám to některé stalo, testuji po 1.IUI, zítra to budou 3 týdny, ms mám asi zaseklou utrogestanem. Ráno jsem si dělala test a do limitu se mi tam objevila druhá čárka, ale ujela na tom testu až za tu kontrolní, druhý test byl negativní, ale z hrozně naředěné moči. díky za názor.
@misha alex píše:
Ahoj, mám malý dotaz, jestli se vám to některé stalo, testuji po 1.IUI, zítra to budou 3 týdny, ms mám asi zaseklou utrogestanem. Ráno jsem si dělala test a do limitu se mi tam objevila druhá čárka, ale ujela na tom testu až za tu kontrolní, druhý test byl negativní, ale z hrozně naředěné moči. díky za názor.
A nemáš foto? Jinak bych zkusila test zítra ráno. ![]()
@dygyna ahoj, s fotkou je to těžký, nebylo by tam nic vidět, protože se to odsunulo až pod tu viditelnou bílou plochu. Ráno to zkusím určitě znovu, jsem z toho na budku ![]()
@misha alex Pod tu viditelnou býlou plochu
vůbec netuším jak to myslíš
ale asi vadnej test, uvidíš ráno. Přeju ať tam jsou // ![]()
@misha alex ahoji to se mi stalo, presne to same cca 3dny zpet a vcera jsem mela dilema s dalsim testem a to tu je v diskuzi a duch tam je, dnes netestuji - nemam na cem
a pokud zitra ms taky nedojde budu testovat a dam echo jak to dopadlo.
@Kacka001 no uvidím, já už asi ani nechci testovat abych nebyla zklamaná ale jak se znám tak to nevydržím
a co ty? opravdu to byla MS nebo jen hnízdění? ![]()
@misicka0137 Já už jsem z toho všeho testování tak naštvaná a otrávená že už snad další měsíc ani testovat nebudu..
Hnízdění tohle opravdu není, je to normální ms ![]()
@Kacka001 tak určitě to vyjde příště, nebuď smutná
já už za tento měsíc „počurala“ tolik peněz že sem i váhala jestli ještě nějaké testy koupit ale nakonec mě to nedalo ![]()
@misicka0137 jo já do toho taky narvala plno peněz..je to hrozný. a ted budu kupovat zase znovu ovulační.
@Kacka001 a není lepší koupit si ten ovulační na sliny? já ho mám a můžu ho použít kdykoliv a vydrží dva roky a ta cena je nějak kolem 600
přijde mě to výhodnější než ty papírkové