Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@smouliinka2 to je jak stoupa barva, nestihla dostoupat a zastavila se a schne/ uschla tam, kdyz to namocis do vody (lehce) zacne stoupat dal
Ahoj, tak ja dneska zkousela ten digi, a bylo tam minus:( @Kacka001 to je me moc lito:(
@misicka0137 udelala jsem co jsi rekla barva odesla a zustal tam ten duch co ho vidim, co to tedy znamena? ![]()
@misicka0137 tak ještě počkej chvilku a pak udělej nejakej jinej
já to včera radostně na Valentýna oznámila příteli a dneska jsme zklamaný oba dva ![]()
@pou79 udelala jsem co jsi rekla barva odesla a zustal tam ten duch co ho vidim, co to tedy znamena? ![]()
Jestli je to ten s kopretinou z dm ten delava carky mel jich udelal mraky az kdyz ta carka byla opravdu normalne videt tak teprve jsem tomu verila a opravdu to vyslo
@misicka0137 A kdy mas den odekavane ms? Digitalni ma citlivost 25, takze ukazuje az pozdeji… Me ukazal az v den ocekavane ms.. dva dny pred tim tam bylo jeste minus
Takze doporucuju koupit klasicky papirkovy s citlivosti 25 a kdyz ti ukaze neco v limitu, tak prekontrolovat na digi ![]()
Ahoj holky, ja uz jsem total mimo mam ms ale ne klasickou (neodchazi sliznice). Byla jsem v ct na gynde kde mi rekli, ze mam sliznici 8mm, hcg negativni plus cystu, ktera pry nezpusobuje pozituvni tehu test. A dnes jsem zkusila test a dopadlo to takto. Tak ja uz nevim
gratuluji vsem ke // a preji mnoho stesti ke //
Ja byla ve ctvrtek taky u dr. A rekl mi presne to same, co tobe, sliznici mam taky 8mm a pry tam neco je, ale je to asi cysta..test uz jsem si nedelala, tak jsme na tom podobne ![]()
@Nikohlava tam prostě duch je
nemůže být vadný test? zkusila bych zítra ještě testnout jinou značkou a jestli bude zas duch tak šla znovu na krev. Jestli cysta nezpůsobuje pozitivní tt tak je to divný
@Monnnny ja fakt nevim a jak tobe vychazi?
@Anonymní píše:
@Nikohlava tam prostě duch jenemůže být vadný test? zkusila bych zítra ještě testnout jinou značkou a jestli bude zas duch tak šla znovu na krev. Jestli cysta nezpůsobuje pozitivní tt tak je to divný
Uvidim zitra a dekuji
@Nikohlava ja nevim, id ctvrtka jsem si test nedelala, zkusim v pondeli..uz si pripadam jak blazen
misto ms jsem 3.2jen spinila jeden den..