Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak dámy, já se loučím, neboť do skupinky už nepatřím. Po 11dnech zpoždění dorazila dnes MS a tak sice jdu dnes na kontrolu, ale předpokládám, ze mi řekne, ze je to zamlklé těhu a nebo SP. Všem, kterým to tento měsíc vyšlo a vyjde to moc Preji a gratuluji ![]()
@Nikohlava
No nedělám si žádné iluze, v patek v 5+2 nebylo nic na ultrazvuku vidět, Takze předpokládám, ze to je zamlkle těhotenství.
@leva23 : Já měla v 5+3 taky téměř „nic“ jen dutinku, žloutkový váček nikde, Dr. se to moc nelíbilo, takže odběr krve na HCG - to vyšlo teda nad 10tisíc, a v pátek, tedy o 4 dny později už byl nejenom žl. váček ale i embryjko se srdíčkem, ještě neházej flintu do žita, uvidíš jak dopadne KO. Moc držím pěsti
ať vše dobře dopadne, krvácení nemusí nic znamenat..já byla min. týden na prášky ![]()
@Danielka87
no bohuzel mi i kleslo hcg, takže opravdu myslím, ze happyendem to bohuzel neskončí. Ale moc dekuji za podporu. Ps: jinak v patek 5+2 nebyla ani dutinka.
Tak koukám že člověk tu chvilku není a budoucích maminek jak máku. Já nic, byla jsem v nemocnici protože jsem to nedostala a stejně mi nic neřekli, takže ani nevím jak to budu ít tenhle měsíc s ovulkou, tak uvidíme a třeba to vyjde příští měsíc.
Takže všem maminkám gratulace a zbytku hodně štěstí ať se nám to povede.
Tak u mě také po 8 dnech zpoždění dorazila MS, a to sem měla tolik duchů na testech ![]()
Tak jsem zpět z kliniky a bohuzel doslo k potratu. Jsem sice smutna, ale asi to tak proste melo byt. Mate některá zkušenosti s tím kdy začít znovu se snažením?
@misicka0137 @leva23 holky je mi to moc líto, jinak já zoždení 6 dní testy slabě pozitivní že to nejde ani moc nafotit a bazáln teplota 37.3 ráno i během celého dne.
@brculka zajdi si k dr a řekni mu to… je to divné u Tebe, že Ti nesílí testy ![]()
@leva23 mrzí mě to
ale pokud to odešlo samo, začla bych se snažit hned…
Tak já už k Vám nepatřím…zase budu testovat v březnu..pokud založíte skupinku na březen, hlásím se ![]()
@pou79 tak včera i dnes pidi duch okem viditelný na testu pepino tak uvidím zda ms nedorazí a pisnu co zítra ![]()