Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2121
22.2.14 09:54

Zdravím:) Dnes jsem zkoušela dělat těhotenský test jsem dnes 24dc, ovulku přesně nevím, ale asi v rozmezí 10-13.2 ms čekám tak v pondělí. Moc tomu teda nevěřím, ale tak dcerka mě vzbudila brzo ráno a teda zkusila jsem i když vím že takhle brzo je to asi o ničem. Je to foceno vícekrát ono mobilem to není ono no. Co myslíte je tam něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
22.2.14 10:20

@Happy66 toto duch není, co by jiné za takového „ducha“ daly… myslím si, že jsi otěhotněla později, tudíž proto není čárka nejsilnější, ale je vidět krásně… taky Ti nemusí rychle růst HCG… gratuluji, budeš nejspíš mamča :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.2.14 10:21
@Happy66 píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit a nejspíš i trochu uklidnit. Dnes mám 33 den od začátku poslední menstruace, dělala jsem si včera odpoledne test, slaboulinká čárka, dnes ráno byla silnější ale je to takovej duch. Do toho mě bolel celý podbřišek(asi 3 dny) a dnes mě bolí jen na pravé straně? Myslíte, že by to mohlo být v pořádku, nebo je to nejspíš mimoděložní? Snad nevadí, že píšu sem, nechtěla jsem zakládat novou diskuzi.
Přijde mi, že by měla být ta druhá čárka víc vidět… menstruaci mi mešká 2-3 dny. I když na fotce je videt o trochu míň než reálu. Prosím o radu, mám z toho trochu strach.

Gtatuluji, ja vidim pozitivny TT :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
22.2.14 11:00

@Petulikk @Ellenie Tak snad to bude v pořádku :) Já jsem toho teď trošku vyplašená. V Pondělí si zavolám na gyndu. Tak děkuju a hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.2.14 14:18

@Nikohlava jj,zkusim zitra rano, vyfotim a ukazu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
22.2.14 14:23

@Monnnny dobre a drzim pesticky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
22.2.14 14:26

@Renitko ahoj, posilam test trosku upraveny jasem. Vidim hezkoi carku a posli test jeste ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
22.2.14 17:17

Vidite neco? de to blbě videt ale sou tam a zda se mi ze sili trosku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
22.2.14 18:23

@eclipse55 ten vlevo je o něco silnější než ostatní, tak snad budou sílit i nadále :palec: děláš denně jeden test?? a od kolikáteho dpo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
22.2.14 18:33

@Happy66 Ja mam cykly 28dni a 32DC jsem v odpolednich hodinach mela stejne silnou carku jako mas ty :) dalsi den rano uz byla skoro jak ta kontrolni a dalsi den uz byla stejne silna..neboj…a jinak me taky dost bolelo bricho, jak kdyz „to“ mam dostat :)a vsechno bylo v poradku, ted uz mi tu lita 2,5letej prcek :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
22.2.14 19:55

@Hanka79 Moc děkuju. Zkusím udělat ještě jeden v pondělí a snad bude silnější. Břicho mě tak nějak pobolívá skoro pořád, ale neni to nic co by se nedalo vydržet. jen je to trochu nepříjemné, tak to snad brzy přestane. :)Doufám, že bude vše v pořádku a taky mi tu bude jednou lítat prcek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
22.2.14 19:56
@Nikohlava píše:
@Renitko ahoj, posilam test trosku upraveny jasem. Vidim hezkoi carku a posli test jeste ted

Hezké, další zkusím až zítra:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
22.2.14 20:40
@Happy66 píše:
@Hanka79 Moc děkuju. Zkusím udělat ještě jeden v pondělí a snad bude silnější. Břicho mě tak nějak pobolívá skoro pořád, ale neni to nic co by se nedalo vydržet. jen je to trochu nepříjemné, tak to snad brzy přestane. :)Doufám, že bude vše v pořádku a taky mi tu bude jednou lítat prcek :oops:

To vis, ze bude…pokud nebudou rovnou dva :P mne to chvilku pred MS bolelo i jako kdyz mam nastydly mocak, ale clovek si to vybavuje az postupem casu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
23.2.14 00:39

@Hanka79 Tak jsem před chvílí byla na pohotovosti, protože mě to břicho bolelo hrozně moc… nemohla jsem usnout. Bylo to hrozný, že já tam vůbec lezla. Div mě nevinadala, že jsem si dělala test už 3 dny po vynechání, že se má dělat až týden po. Nic nezjistili, že sem tam moc brzo, jen mi vzali krev. Mamka měla hrozný zdravotní problémy se spodkem, mimoděložní, cysty atd… Já k doktorum nechodim ráda, mám z nich fobii a opravdu bych tam nešla zbytečně… řekli ať si vezmu paralen, tak uvidim jestli to přejde. :( chce se mi z toho brečet, připadám si jak nějakej hypochondr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
23.2.14 06:49

Tak test jiny teda dneska negativní tak vcerejsi duch ci co to bylo se tam asi udelal z toho rozbitého zabarveni. Ale říkam jsem dnes teprv 25 dc asi 10-11dpo. Ms chodi 26-28dc tak se uvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí