Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@beruska1788 píše:
A nápady na název???
tak treba Testovani 03/2014 nebo snazilky 03/2014 ![]()
Ahoj holky tak právě založeno nová skupinka tak kdo chce tak hurá tam
Ahoj holky, nezlobte se, že Vám tady do toho vstupuju ale nemáte zkušenosti s gravitestem 12,5? Mám zítra dostat ms a dneska mi tento test ukázal slaboulinkou druhou čárku normálně v limitu. Myslíte, že je spolehlivý?
@Lucilinka já si myslím, že spolehlivý je, ale ruku do ohně bych za to raději nedala… ony ty testy jsou celkově všechyn na dvě věci…
tak přeji ať sílí ![]()
@Nikohlava dr.max myslím..já ne, ale jak jsem pročítala diskuze, tak jsem neviděla ani když ostatní jasně viděli..tak nevím.. ![]()
Ahojky mohu se přidat? jsem ted 8DPO a 22 dní po poslední menstruaci na testík je asi ještě brzy což? ![]()
Ahojky holky, po týdenním zpoždění jsem dostala slabě MS ale měla jsem jí jen necelý dva dny, před MS slabě pozitivní testíky dva. No uvidím jak to bude zítra jestli budu špinit nebo něco takovýho. Mám zkusit testnout? Ale asi až v pondělí, protože o víkend mám ranní a stávám v 4:20 :/
@Hedulee to mě mrzí, ale pokud to máš slabé, tak by mi to asi nedalo a testla bych…
Ahoj, potřebovala bych poradit a nejspíš i trochu uklidnit. Dnes mám 33 den od začátku poslední menstruace, dělala jsem si včera odpoledne test, slaboulinká čárka, dnes ráno byla silnější ale je to takovej duch. Do toho mě bolel celý podbřišek(asi 3 dny) a dnes mě bolí jen na pravé straně? Myslíte, že by to mohlo být v pořádku, nebo je to nejspíš mimoděložní? Snad nevadí, že píšu sem, nechtěla jsem zakládat novou diskuzi.
Přijde mi, že by měla být ta druhá čárka víc vidět… menstruaci mi mešká 2-3 dny. I když na fotce je videt o trochu míň než reálu. Prosím o radu, mám z toho trochu strach.