Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@babulka.321 píše:
Ahoj holky, vkládám foto dnešního testu. Sice na fotce zase nic moc, ale já ho vidím i z dálky. Oproti včerejšku sílí. Co myslíte? Vidíte to taky?
Minule jsem tam nic nevidela, ale dneska vidim, drzim pesticky ![]()
Ahoj holky,
Já měla poslední MS 31.1. a ovulku asi 14.2. samozdřejmně jsme se tulili.
A ted ten dotaz testovala jsem předevčírem a nic a dnes ráno spiš nevyditelná druhá čárka ani jsem to nefotila pač by to stejně nebylo vidět, myslíte že na testování bylo brzo? Ms by měla být až ve čtvrtek, pár dní už mě bolí prsa jinak nic. četla jsem že ty mamatesty jsou na nic myslíte že jinej test ukáže čárku silněšjí nebo bylo fakt brzo na testování? Myslíte že můžu být těhotná?
@Romaja Ahoj, já měla ovulku asi 11.2. a až dnes jde ten duch vidět lépe..-) kdyžtak jukni na fotku, co jsem přidávala včera, nebo dneska.. I já to mam ještě né moc viditelný, ale je to ještě celkem brzo.
tak to zkus za 2 dny znova a uvidíš.
držím palce ![]()
Babulka.321, Děkuji, já spíš jestli nemám zkusit jinou značku testu?
Taky jsem zkusila a výsledek byl pořád stejný.. takže já si myslim, že to je úplně jedno. Jinak já používám lady max.
@Romaja
Babulka.123, Tak já mám ještě dva mamatesty tak pak kdyžtak zkusim jinej ![]()
Ahojky dnes jsem 11 po ovulaci myslíte že by se mi tam už mohlo něco ukázat za chvíli mi mažel přiveze testík tak ho asi zkusim a uvidíme ![]()
Já mám 13 dní a zatím je to fakt slabé.
Ale každý to má jinak. Četla jsem hodně diskuzí a některé maminky to zjistily už 9 DPO a některé třeba až Týden po vynechání.
zkusim to můžeš. ![]()
@babulka.321 píše:
Já mám 13 dní a zatím je to fakt slabé.Ale každý to má jinak. Četla jsem hodně diskuzí a některé maminky to zjistily už 9 DPO a některé třeba až Týden po vynechání.
zkusim to můžeš.
tak to vypadá že nic
ještě počkám…:-( snad to není špatné znamení
@michaela.nedorostova Ještě je brzo.
ještě vše může být úplně jinak.
![]()