Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@babulka.321 a jak daleko jsi??? tak gratuluji a tiše závidím ![]()
@ewikk 6 tt.. vím, že je ještě brzy a může se stát cokoliv, ale já věřím, že u mě zůstane drobátko
Moc děkuju ![]()
@babulka.321 určitě, musíš na sebe dávat pozor
a za jak dlouho se vám to povedlo tedy? jsem jen zvědavá…naštěstí mi nic v děloze nezůstalo, tak jdu jen za týden na kontrolu a říkali v nemocnici, že by neměl být problém se pokoušet dál…ale tak je člověk zklamaný ![]()
@ewikk Já vím, bolí to. A povedlo se nám to 2. měsíc po vysazení antikoncepce.
a bylo to neplánované, prostě seslané z nebe ![]()
Myslím, že v tom problém nebude.
příští měsíc se pokoušejte a uvidíš.
a kdyby to náhodou nebyšlo, vyjde to příště
když už si jednou otěhotněla, otěhotníš i po druhý. ![]()
@ewikk To mě mrzí… přeju pevné nervy… V kolikátem jsi byla tt? No ale jak se říká - teď máš v těle jakoby pohnojíno, vytvořené přívětivé prostředí a ted by se mělo snadno zadařit… Tak moc držím palce!
@Kamila82 byla jsem ve 4tt. Jenže ještě mi našel cystu na jednom vaječníku, tak se obávám toho, že s ní to také nepůjde. Proto jdu na kontrolu a uvidím co mi řekne doktorka, v nemocnici říkal, že je malá a že může zmizet teď s krvácením. tak uvidíme…
Ahoj, ptala jsem se tady na svůj test někdy kolem 9.2.2014 a někdo z vás chtěl, abych napsala kolikátý týden jsem byla.. takže po kontrole 5.3. u doktorky jsem cca 6.týden- dle uzt, pozvala si mě ještě na kontrolu za 14 dní, to je asi normální, říkala, aby věděla, že se vše vyvíjí správně..? nemáte zkušenost?
dle ms se to moc stanovit nedá, poslední cykly 28, 35 a 54 dní ![]()
@Bětuše A uz bylo uz videt na utz srdicko? Ja byla na prvni kontrole v 7.tt, konkretne 6+2 a jelikoz uz srdicko videla, tak dalsi mam az 9.4., kdy budu 12+1… nejradej bych tam chodila kazdy tyden se presvedcovat, ze je vse ok ![]()
Srdicko videt nebylo, dr. nic nerikala a ja taky nic nevidela. Rekla, ze mam prijit za 14 dni, aby bylo videt ze se to dobre vyviji, kdyz ne, tak se chodi na cisteni delohy pry, tak to beru tak, ze to bylo fakt moc brzy.. Podle te ms to taky stanovit neslo ![]()
@Bětuše Tak to je tim, ze jeste nepotvrdili srdicko, jeste bylo brzy
Az ho potvrdi, tak te tam zase par tydnu nebudou chtit videt…
To cekani na kazde dalsi vysetreni je nekonecny… ![]()
@babulka.321 píše:
@ewikk Já vím, bolí to. A povedlo se nám to 2. měsíc po vysazení antikoncepce.a bylo to neplánované, prostě seslané z nebe
Myslím, že v tom problém nebude.příští měsíc se pokoušejte a uvidíš.
a kdyby to náhodou nebyšlo, vyjde to příště
když už si jednou otěhotněla, otěhotníš i po druhý.
@babulka.321 píše:
@ewikk 6 tt.. vím, že je ještě brzy a může se stát cokoliv, ale já věřím, že u mě zůstane drobátkoMoc děkuju
moc gratuluji..:-)
Ahoj holky, tak jsem dnes objevila //. Dnes krasne z testu. A taky nasla ducha z pondelka.
Nejdrive jsem si myslela v pondeli, ze nic, ale dnes jsem se k testu vratila a vida, duch tam je
A asi takhle: posledni sms 2.2., ovulace dle ovu testu 20.2, to bylo 19 DC, 30 DC ( 11 DPO) duch, 34 DC v den vynechane MS (15 DPO) //. Ale k mudr jdu az ke konci brezna. Driv nepujdu. Jen tedy doufam, ze nebude ZT jako posledne v 8 TT
Nebojte, myslim pozitivne ![]()
Ahoj, tak posílám jen info, jak jsem dopadla - SP v 6tt
tak snad příště..papa
@mmikulka píše:
Ahoj, tak posílám jen info, jak jsem dopadla - SP v 6tttak snad příště..papa
to je mi moc líto ale příště bude lepší a udrží se uvidíš ![]()