Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takze bohuze u me to nevyslo. Dnes jsem zacala krvacet. Pak nechapu ty pozitivni testy. V po zavolam doktorce, ale asi to nedopadlo. Vam vsem ostatnim gratuluji tehulky.
Ahojte ![]()
Mohla bych se k vám přidat, dnes jsem 11-12 dpo a odpoledne sem si dělala test a zdá se mi že na mě kouká dušík ![]()
Snad nemám halucinace ![]()
@Blešík
ještě zkusím test ráno, doufám že bude silnější. Dnes jsem 24dc ![]()
Jdu se s vámi po delší době poradit. Mám nepravidelnou ms, stávalo se mi i že přišla třeba jednou za 3 měsíce. Ale poslední dobou se to docela rovnalo, až na tentokrát - poslední MS 10. ledna, od té doby akorát 1 den trošička na papíru. Testy negativní ![]()
@alfonska20 ahoj ![]()
A co zkusit vyvolávačku, meškáš teda už hodně dlouho. Máš trpělivost ![]()
Já jsem to přičítala tomu, že jsem začala brát Inofolic, ale po něm bych to vlastně měla mít pravidelněji, no ne?
Zítra se asi už objednám. ![]()
@alfonska20 no tak téměř 2 měsíce zpoždění je dost. Na srovnání cyklu a i anovulační cykly je výborný gynex od energi. Jsou to bylinné kapičky 100% přírodní a fakt super
![]()
@alfonska20 no tak téměř 2 měsíce zpoždění je dost. Na srovnání cyklu a i anovulační cykly je výborný gynex od energi. Jsou to bylinné kapičky 100% přírodní a fakt super
![]()
@babulka.321 snad. tak na poprvé to nevyšlo, ale tak budeme doufat, že třeba příště už jo…
@ewikk Jednou, když se mi to taky stalo, mi jedna paní povídala, že na poprvé to málokdy vyjde a většinou to skončí špatně.. A hele, dnes jsem byla na UTZ a miminko se drží tam kde má…tak hlavu vzhůru
taky se dočkáš ![]()