Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@babulka.321 píše:
@michaela.nedorostova Ještě je brzo.ještě vše může být úplně jinak.
![]()
doufám dnes jsem byla na kontrole u gynekologa nebot jsem mesíc po operaci a ten mi řekl že z ultrazvuku vidí že ovulace proběhla a že bych eventuelně těhotná být měla ale vidět to zatím není.. takže musim vydržet..
Nevím, jestli to tady ještě nekdo sleduje, ale hlásím aktuální stav - právě jsem se vrátila z první návstevy od doktorky, která mi vaginálním ultrazvukem potvrdila těhotenství a dokonce už i bilo srdíčko
Jsem 6+2tt
Tak snad to pujde i nadále dobře a mimko se u mě udrží ![]()
@Kamila82 moc gratuluju
a držím palce, at je vše v nejlepším pořádku
Moc děkuju!
Byl to supr pocit zjistit, že jsem si to nevymyslela ![]()
A už to máš potvrzené od doktora? Ta mi řekla, že jsem v 7. týdnu, konkrétně 6+2 - podle poslední menstruace.. Ale podle ultrazvuku bych mohla být i 6+4, ale to prý může být i nepřesným měřením, takže to tak asi odpovídá…
Jinak to zjistis třeba tady: http://www.maminkam.cz/…a-kalkulacka
@Kamila82 no tak podle tohodle jsem 6+2…je pravda, že když jsem byla v pondělí u doktora, tak tam byl gestační váček velký 8,8 mm a v něm žloutkový a pan doktor mi říkal, že ot vypadá na 6 týden
No tak to jsme na tom na den stejně
kdy mas další kontrolu? Jelikož u mě viděla tlukouci srdíčko, tak já tam jdu až 9.4… to je hrozna doba, nejradej bych tam chodila každý týden… ![]()
@Kamila82 tak nevím…možná min, protože já jsem měla uplně rozházenou menstruaci a při poslední kontrole jsem embryo neměla ![]()
@Kamila82 já jdu právě 7.3 na kontrolu, kdy by měl vidět právě to srdíčko…takže jsem plna očekávání!!! jestli to fakt tak bude, naposledy jsem tam měla jen ten váček 8,8 mm a v něm tem žloutek…a máš pravdu, jednou týdně vid? aby člověk viděl, že je všechno v pohodě
@petulka80 Přesně, každý týden si chodit pro uklidnění… to bych byla nejspokojenější
No tak to se už taky nemůžeš dočkat, co?
@Kamila82 jo přesně…myslím že do pátka nevydržím…to bude dlouhý týden, ach jo…
už chci vědět, že je to v pořádku a že toho mrnkouskovi bije srdíčko, takže se nemůžu dočkat…
@petulka80 Držím palce a přeju pevné nervy… mě se ted ten čas taky neuvěřitelně vleče…