Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No neco málo tam je. mě rano vyšel test uplně stejně a vubec z toho nejsem moudra
to si měla 10tkovej test? já jo
Ano mám 10tkovej test Lady max. A jinak s tou moudrostí jsem na tom stejně. Příznaky celkem mám, už se mi přidávají i nevolnosti.. Nemáte holky zkušenost s nějakým tesstem, se kterým jste byly opravdu spokojeny?
já ještě nikdy předtím těhotná nebyla, tak nevím. ![]()
Jinak BT normálně mám 36 a něco. Teď se mi od OVU držela na 37.2 a dneska dokonce 37.9. Tak nevím
takhle vysokou jsem jí nikdy neměla.
S tím neporadím moc bt jsem neměřila ale včera jsem zkusila jen tak a byla 37.1 u mě dnes jsem nezkoušela a ejhle dušík
Já měla taky lady max od dr.max,ale myslím že ztoho nic nebude páč mám tu samou čárku už od středu. ale ovulku vubec nesleduji tak ani nevím kdy byla. uvidím ve středu jestli to dostanu
![]()
@Happy66 ahoj 2 dny po termínu ms jsem měla ještě slabší čárku než ty a teď jsem v 10tt
Je to určitě v pořádku a gratuluji ![]()
@babulka.321 ahoj na nevolnosti ve 4tt je opravdu brzy. Ty přicházejí až kolem 6-8 tz. Teď můžeš mít akorát tak bolesti v podbřišku a bolesti prsou…ale držím pěsti ![]()
S tema nevolnostma teda nevim me rano uz 3 dny je pekne na
ale tak zatim je to jen pocit ktery po nasnidani prejde zatim
Já je mam celkem často, ráno i večer.. No pokusim se pak zase testount a uvidíme no ![]()
@Renitko píše:
Akorá teda furt tu mrchu červenou čekám, docela pobolívá břicho a hlavně bedra.
A kdy ze ji (ne)mas dostat? ![]()
@babulka.321 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, jestli tam něco vidíte?? ono jak je to vyfocený, tak to není vidět zrovna nejlíp, ale když na to koukám, tak tam prostě toho mini dušíka vidím. tak nevím nojsem asi tak 10-11 DPO.
Tak tady ja nic nevidím ![]()
@babulka.321 píše:
Ano mám 10tkovej test Lady max. A jinak s tou moudrostí jsem na tom stejně. Příznaky celkem mám, už se mi přidávají i nevolnosti.. Nemáte holky zkušenost s nějakým tesstem, se kterým jste byly opravdu spokojeny?já ještě nikdy předtím těhotná nebyla, tak nevím.
Pred 2ma lety byl dobry mamatest, ale ted se pry zmenil vyrobce a stoji to za prd, ale chvali si tu Pepina
prodavaji ho bud v DM nebo v Hypermarketech Albret (Hypernova) ![]()