Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
23.2.14 07:03
@Happy66 píše:
@Hanka79 Tak jsem před chvílí byla na pohotovosti, protože mě to břicho bolelo hrozně moc… nemohla jsem usnout. Bylo to hrozný, že já tam vůbec lezla. Div mě nevinadala, že jsem si dělala test už 3 dny po vynechání, že se má dělat až týden po. Nic nezjistili, že sem tam moc brzo, jen mi vzali krev. Mamka měla hrozný zdravotní problémy se spodkem, mimoděložní, cysty atd… Já k doktorum nechodim ráda, mám z nich fobii a opravdu bych tam nešla zbytečně… řekli ať si vezmu paralen, tak uvidim jestli to přejde. :( chce se mi z toho brečet, připadám si jak nějakej hypochondr.

Hlavne klid, mas v brisku miminko, na ne se vykasli :hug: od toho tam jsou, za to je platime, tak nevim proc ti vynadali, bych je poslala do pr…dele, kdyby jsi si nedelala test, tak nevis, ze jsi tehotna, a buh vi, kdyby to bylo vazny a ty se na to vykaslala, ze te boli bricho treba jen z jidla nebo neco, tak jak by to dopadlo.Mas strach o sve zdravi z pochopitelnych duvodu, tak si z nich nic nedelej.
Jinak nevidim na tom nic spatnyho si delat test po trech dnech co ti meska MS…by to meli videt tady, kdy zensky testujou, 10dni pred MS apod. :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
23.2.14 07:31

Holky tak jak jsem posílala před chvilkou e je ten tt negativní tak to bylo hned po udělání cca po 1 minutě no a po 3 minutách tam bylo toto co myslíte e tam něco vidět nebo negativní?

Příspěvek upraven 23.02.14 v 07:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.2.14 07:34
@Renitko píše:
Holky tak jak jsem posílala před chvilkou e je ten tt negativní tak to bylo hned po udělání cca po 1 minutě no a po 3 minutách tam bylo toto co myslíte e tam něco vidět nebo negativní?

Neco tam vidim :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
23.2.14 07:35

@Hanka79 No právě přítel říkal, že tam raději sjedeme ať máme jistotu. Kdyby šlo je o mě, tak se tolik nebojím a nějak to přetrpím. Tak snad to bude v pořádku. Moc děkuji za psychickou podporu :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
23.2.14 07:37

@Renitko Já tam taky něco vidím :)Tak hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
23.2.14 07:41

Jéé díky, no moc se mi tomu nechce verit je to po konizaci první měsíc kdy jsme to jen tak zkusili :) No uvidí se jestli bude sílit nebo co bude, měla jsem v plán jít ve středu k mudr pro clostilbegyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.2.14 07:42
@Happy66 píše:
@Hanka79 No právě přítel říkal, že tam raději sjedeme ať máme jistotu. Kdyby šlo je o mě, tak se tolik nebojím a nějak to přetrpím. Tak snad to bude v pořádku. Moc děkuji za psychickou podporu :) :hug:

Co jenom o tobe? vzdyt ty jsi taky dulezita ne? clovek nikdy nevi, zda to neni slepak treba apod., tak se reakci doktoru hlavne netrap, mysli si neco o prd..li, setri se a bud v pohode :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.2.14 07:43
@Renitko píše:
Jéé díky, no moc se mi tomu nechce verit je to po konizaci první měsíc kdy jsme to jen tak zkusili :) No uvidí se jestli bude sílit nebo co bude, měla jsem v plán jít ve středu k mudr pro clostilbegyt.

No ja myslim, ze k mudr za par dni pujdes, ale na UTZ a potvrzeni tehotenstvi :D ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
23.2.14 07:55

Bylo by to hezké kdyby to tak bylo :) Ale raději sem nohama na zemi :) Na začátku ledna mi dělali konizaci čípku, to bylo vyřešeno, tak mudr říkala že těhotenství nic nebrání tak jsme to zkusili a hned toto a to ještě před třema rokama než se narodila malé byl přítel na SPG a nevyšel mu dobře prý to přirozeně nepůjde dostala jsem clostilbegyt tenkrát a za 4 měsíce se povedlo a ted se druhé snad povedlo na poprvé tak je to pro mě trochu záhada, potom co mudr řekla že špatný spermi a já sama neovuluji. Tak tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
23.2.14 07:57

@Hanka79 Teď jsem mnohem víc v klidu :)je lepší tam jít zbytečně, než pak nadávat. Ale snad bude vše OK. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
23.2.14 08:00

@Renitko Testy snad nelžou :)Slyšela jsem o spoustě lidí, co jim řekli, že jim to pujde hůř a nebylo tomu tak. Určitě vám to vyšlo, tak držím pěsti! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.2.14 08:06

@Renitko No vidis, jak si priroda nakonec poradila sama :) povede se miminko zrovna kdyz to clovek neceka a nebo s tim moc nepocita..:)a podle toho co pises, si to miminko zaslouzite, drzim pesti at je vsechno v poradku a miminku zdravicko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.2.14 08:08
@Happy66 píše:
@Hanka79 Teď jsem mnohem víc v klidu :)je lepší tam jít zbytečně, než pak nadávat. Ale snad bude vše OK. :)

To mas pravdu…ja bych jela taky…:)zdravi mame jen jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
23.2.14 08:10

Akorá teda furt tu mrchu červenou čekám, docela pobolívá břicho a hlavně bedra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
23.2.14 08:28

Je tam, nebo není??

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, jestli tam něco vidíte?? ono jak je to vyfocený, tak to není vidět zrovna nejlíp, ale když na to koukám, tak tam prostě toho mini dušíka vidím. tak nevím no :think: jsem asi tak 10-11 DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí