Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hanka79 píše:
A kdy ze ji (ne)mas dostat?
No dnes jsem 25 dc a mívám ji 26-28 dc takže přesně nevím no ale do středy, tak doufám že dušík bude sílit a ms už nedojde.
Ahojky holky založila jsem novou skupinku pro ty co jim to teď nevyšlo Jmenuje se Snažilky 03/2014 tak pokud chcete tak se můžete přidat
@Ellaaaa Z krve mi těhotenství zjistili, což je úžasný. Jen mě dost bolí břicho na jedné straně… tak se bojím mimoděložního
zítra mám znova přijít na krev.
@Nikohlava zdravím tě, ani jsem na to nějak nemyslela, čeká mě stěhování, tak od rána do večera, balím, uklízím a tak..ráno zkusím a pošlu ti fotku
@Renitko píše:
No dnes jsem 25 dc a mívám ji 26-28 dc takže přesně nevím no ale do středy, tak doufám že dušík bude sílit a ms už nedojde.
Tak uvidis a drzim moc pesti at to opravdu vyjde. JInak ja pred MS netestila, az kdyz jsem mela treti den zpozdeni, ale bolelo me porad bricho jako kdyz to mam dostat a ten treti den zpozdeni to byly sakra bolesti, rikam pred testem, hm to asi dostanu…a nic
byl tam prdola
![]()
Holky jdu na tu gyndu, tak mi drzte palce at tam ten prcek je ![]()
@Nikohlava tt vxpada uplne stejne jako ten, co jsem ti posilala predtim ![]()
@Nikohlava tt vxpada uplne stejne jako ten, co jsem ti posilala predtim ![]()
Tak já testovala a zase jsou tam zatím // oproti včera více růžové ale nevím zdali to na fotce půjde poznat ![]()
@Nikohlava nene nic, jsem uz v praci, tak poslu zitra..ms mam dostat za tyden, tak uvidim
Ahoj holky, vkládám foto dnešního testu. Sice na fotce zase nic moc, ale já ho vidím i z dálky. Oproti včerejšku sílí. Co myslíte? Vidíte to taky? ![]()
@babulka.321 dnes jde opravdu vidět líp, tak ať síli i na dále ![]()