Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anička Vaňková Hele to je na tobe, kdy to uz nevydrzis a testnes. Nekdo ma ducha uz 8dpo a nekdo az po terminu ms. Rozhodni se kolik jsi ochotna do testu vrazit, jestli uneses snehobily test atd atd.
@peclen ahoj, hele už to nechávám na pondělí, jsem teď 13dpo, zítra mám termín MŠ, nevypadá to že by měla přijít protože vím jak se chová moje tělo když to mám dostat a v pondělí budu testovat. Jinak díky za názor.
@peclen ahoj, hele už to nechávám na pondělí, jsem teď 13dpo, zítra mám termín MŠ, nevypadá to že by měla přijít protože vím jak se chová moje tělo když to mám dostat a v pondělí budu testovat. Jinak díky za názor.
Ahoj holky, prosím o Vaše názory či zkušenosti…
21.12 jsem měla 2× nechráněný styk. Mám MS cykly hodně dlouhé a nepravidelné, cca 37dní. Vycházet mi měla menstruace na 25.12. Byla opožděná a nakonec přišla až 29.12. a trvá víceméně dodnes - první den dva relativně normální, pak už jen hnědý výtok, špinění s trochou krve. Je možné, abych byla těhotná i přes to, že jsem měla MS? Co mě děsí je hlavně to, že mne pobolívá podbřišek (už asi 6dní) - podobně jako při ovulaci, možná ještě více. Bolí mne pravý vaječník, je to úplně jiná bolest než jsem za celý život při MS měla. Těhotenský test dělám každý den již od očekávané menstruace a negativní. Dnes je to 13tý den od pohlavního styku, je možné, že se // ještě objeví? Normálně bych si myslela, že těhotná nejsem, ale nevím, co si myslet o té bolesti v podbřišku… Moc děkuji za názory ![]()
Ahoj holky, tak jsem nevydržela a testovala dneska, jsem 14dpo a test je negativní. Může být ještě pozitivní? Mám 1.den spozdenou MS.
Zkusila jsem druhý z toho balení a tam je slabá čárka tak teď nechapu ![]()
@Anička Vaňková a máš fotku? Jak jsi si jistá tou ovulací? Jak jsi to poznala, že ji máš? Testy? Teplota? DR?
Udělej test za dva dny znovu a pokud bude čárka silnější tak to bude na dobré cestě. Držím palce ![]()
**@kvetinka18 Mám ji potvrzenou od doktora. A tady je ten test.
@Anička Vaňková něco slaboulunkého vidím. Mě lékař na folikulometrii vždy řekl že ovu za cca 4-6 dní. Zkus testik ještě za dva dny a dej vědět
držím palečky ![]()
Ženy tak je to v háji, dneska ráno přišla MS. Včera večer hnědé špinění. V noci jsem bojovala s křečma v břiše a ráno růžové špinění a spustilo se to…to už je 4ty měsíc po sobě.