Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj…moc by mě zajímalo jestli mám pořád doufat nebo ne? Mám 11Dpo a mám tlak v podbřišku a občas mě tam i píchne, mám návaly horka, pobolívají mě prsa a svědí bradavky, bývám víc unavená, začala jsem častěji chodit na WC a mám výtok a bříško mám nafouklé a podbřiško je tvrdší a dnes jsem si dělala TT a byla tam jen / a jsem z toho hrozně smutná
je možné že je pořád brzo na TT? Můžu ještě doufat že se snad zadařilo? ![]()
@Magdalena H. testuj až když ti vynechá ms nebo se z toho zblázníš, příznaky si můžeš vsugerovat
Já mám taky příznaky těhu, bolí mě břicho, slabě špiním, zvýšená chuť i nechuť k jídlu, napětí v prsou..a testovala jsem 14dní po ovulaci a podle testu těhu nejsem. Menses čekám během zítřka nebo v pátek. Tak uvidíme..
@Magdalena H. já jsem sice 11DPO druhou čárku měla, ale to neznamená, že to tak bude mít každá. Třeba je to ještě brzy a dvě čárky se objeví později. Jak už tu bylo napsáno počkej do termínu MS a pak testuj.
A s těmi vsugerovanými příznaky to také může být pravda. Tělo je mrcha, někdy si s námi pěkně umí pohrát
![]()
Já myslím, že se ještě může objevit. Málokdo má 11.DPO //. Také jak dlouhý máš cyklus. A o příznacích-vsugerovaných můžu vyprávět. Já jsem navíc byla citlivá na pachy, dokonce jsem několikrát skoro zvracela ![]()
Jinak vsugerovaným příznakům říká manžel, že mám falešnou březost ![]()
No MS by se měla dostavit teď v neděli 24. tak budu doufat že nedorazí ![]()
Můj test 11DPO - cykly mám 30 dní. MS má přijít v pondělí 25.7. Je tam vidět dušík, tak snad ta mrcha nepřijde, ale minulé těhu se mi čárka objevila až 13DPO, takže určo můžeš ještě doufat ![]()
Jj je tam vidět
gratuluji
já dnes zase testovala a zase nic, cykly mám 31 dnů a ovulaci jsem měla 10. 7. a sex byl 9. i 10. tak doufám že se povedlo
už testovat nebudu a počkám do neděle jestli mrška dorazí nebo ne ![]()
Tak jsem to dneska dostala…o 2 dny dřív než jsem měla
takže nejsem těhu
![]()
@Janka Z píše:
Můj test 11DPO - cykly mám 30 dní. MS má přijít v pondělí 25.7. Je tam vidět dušík, tak snad ta mrcha nepřijde, ale minulé těhu se mi čárka objevila až 13DPO, takže určo můžeš ještě doufat
Ahoj Janka, gratuluju, tak to byl fofr tedy ![]()
Ahoj holky, jsem 11dpo, od 5dpo mě pichalo a pobolivalo v podbřišku. Cca 2-3 dny zpátky mě začala bolet hlava a špatně od žaludku (pár krát jsem zvracela). Chci prosím vás upřímný názor na tohle, má smysl si dělat teď test nebo čekat ještě? Kdy se vám objevily //?. MS mám mít 2.1.2021.
@Anička Vaňková pokud by ti bylo zle od těhotenství, test by to ukazal, ja bych počkala až po terminu ms