Testování 11DPO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.3.21 16:53

Myslite ze jo?

Ahoj, mam tyden spozdeni. Kdyz jsem byla 5 dni spozdeni delala jsem testy. Jsou od sebe 12hodin. Ve crvtek jdu na gyndu. Myslite ze to tam je? Ten nahore je starsi, ten dole delany po nem.

• Citovat
  • Upravit
996
14.3.21 17:03
@Anonymní píše:
Ahoj, mam tyden spozdeni. Kdyz jsem byla 5 dni spozdeni delala jsem testy. Jsou od sebe 12hodin. Ve crvtek jdu na gyndu. Myslite ze to tam je? Ten nahore je starsi, ten dole delany po nem.

Vy ty dve carky nevidite nebo na co se vlastne ptate? 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.21 17:15

@janikema90 to nemyslim jen chci znat nazor, par lidi mi reklo ze to muze byt falesne pozitivni

• Citovat
  • Upravit
6061
14.3.21 17:23

Falešně pozitivní to být nemůže. Navíc sama vidíš, že to má vývoj v čase. Je to prostě pozitivní test.
Ale ve čtvrtek na gyndu půjdeš zbytečně. Dr. tam ještě nic neuvidí. Přeobjednej se tak, abys byla aspoň 6.-7.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
14.3.21 17:38
@Anonymní píše:
Ahoj, mam tyden spozdeni. Kdyz jsem byla 5 dni spozdeni delala jsem testy. Jsou od sebe 12hodin. Ve crvtek jdu na gyndu. Myslite ze to tam je? Ten nahore je starsi, ten dole delany po nem.

Snad nejdeš na gynekologii kvůli tomuhle, nebude nic vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.21 17:44

@lachtanice86 doktor si me objednal sam. Byla jsem tam pred vic jak tydnem kvuli bolestem. Rikal ze mam prijit ve ctvtek ze budu kolem 6tt, bo jsem mela vysokou sliznici

• Citovat
  • Upravit
996
14.3.21 18:21
@Anonymní píše:
@lachtanice86 doktor si me objednal sam. Byla jsem tam pred vic jak tydnem kvuli bolestem. Rikal ze mam prijit ve ctvtek ze budu kolem 6tt, bo jsem mela vysokou sliznici

Videt asi neco pujde, ja byla na gynde devet dni od vynechani ms a gestacni vacky uz byly.
O tyden pozdeji tloukla i srdicka.
Zalezi, kdy byla ovulace.

Nic vic vam ale nikdo ted nerekne 😀 musite vydrzet do ctvrtka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.21 18:24

@janikema90 ja to chapu a dekuju, myslim ze kdyby nevedel co dela tak si me nepozve

• Citovat
  • Upravit
996
14.3.21 18:28
@Anonymní píše:
@janikema90 ja to chapu a dekuju, myslim ze kdyby nevedel co dela tak si me nepozve

Tak o tohle az tak nejde, spis jde o to, ze tam chodit tak brzo sebou nese riziko zklamani z toho, ze se srdicko vubec neobjevi.
Proto se doporucuje objednavat az na termin, kdy tam srdicko jasne bud bude nebo nebude. Takhle je to takovy, ze mozna, uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
14.3.21 18:34
@Anonymní píše:

Nezlobte se, ale tohle nemůže být falešně pozitivní. A kdo by ty dvě čárky neviděl tak by musel být.. Nechápu v čem chcete ujistit. Jsou tady skupiny snažení o mimi. Každopádně toto šestý týden podle mě nebude. To jsem měla dálnice a 6+3 bylo i srdíčko. Ale to záleží někdy až 8tt..Držím palce ať je všechno v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.3.21 19:02
@kvetinka18 píše:
Nezlobte se, ale tohle nemůže být falešně pozitivní. A kdo by ty dvě čárky neviděl tak by musel být.. Nechápu v čem chcete ujistit. Jsou tady skupiny snažení o mimi. Každopádně toto šestý týden podle mě nebude. To jsem měla dálnice a 6+3 bylo i srdíčko. Ale to záleží někdy až 8tt..Držím palce ať je všechno v pořádku :palec:

Vsak pani by podle lekare mela byt kolem 6tt az ve ctvrtek a testy jsou delane pred dvema dny, pokud to dobre chapu, takze pokud je tehotenstvi prosperujici, tak ji urcite carky jeste zesili 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.21 19:31

@janikema90 dekuju, aspon nekdo pochopil. Testovat do ctvrka budu(trochu maniak na testy). Doktor kdyz videl v 1.den spozdeni ze mam velkou slyznici coz bylo minuly utery tak si me pozval na ctvrtek a rekl ze v to utery jsem cca 5tt a ve ctvtek budu kolem 6tt

• Citovat
  • Upravit
743
14.3.21 19:39

:lol: Promiňte, ale pochopila jsem taky. Pochopila jsem když jsem viděla, že tam jsou dve čárky a ptala jste se jestli nemůže být falešně pozitivní.
Prostě jsem neviděla takový test v 5tt.
Toť vše. Každopádně ještě jednou, držím palce.

Příspěvek upraven 14.03.21 v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.21 19:40

@kvetinka18 dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.21 19:21

Ahoj holky. Nejak se v tom placam. Jsem po ZT a snazime se dal. Posledni ms byla 17.2. Sex 3.3 a 7.3. Jinak nebyla moznost. Ms by mela přijít nejspíš zitra. Zatim test negativni. Myslite ze je jeste sance?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex