Testování 11DPO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
16.3.21 21:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Nejak se v tom placam. Jsem po ZT a snazime se dal. Posledni ms byla 17.2. Sex 3.3 a 7.3. Jinak nebyla moznost. Ms by mela přijít nejspíš zitra. Zatim test negativni. Myslite ze je jeste sance?

A ovulace víš kdy měla přijít? Šance je, spermie můžou přežít cca 3 dny. Záleží kdy byla ovu. Pokud nedostaneš tak testni za dva dny. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.21 21:53

Prave nevim. Nemerim. Bolesti podbriska byly v tyto dny. I sex nebyl nic moc. Ale samozrejme tezko rict no. Uz by myslim na testu neco nejspis bylo, tak tomu prestavam verit

• Citovat
  • Upravit
743
17.3.21 05:45
@Anonymní píše:
Prave nevim. Nemerim. Bolesti podbriska byly v tyto dny. I sex nebyl nic moc. Ale samozrejme tezko rict no. Uz by myslim na testu neco nejspis bylo, tak tomu prestavam verit

Hele těžko říct když nevíš ovulaci. Mi se jednou tak posunula, že jsem měla ducha až 7 den vynechání. Dokud nedorazila MS je naděje. Dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.21 13:32

Digitalni test

Ahoj, takhle to dopadlo. Snad tam zitra gyndar neco uvidi. Diky za podporu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.21 09:19

Tak ms porad nic. A tt taky nic. Jen me pořád sd boli v podbrisku. Achjo at už ta ms prijde. Nebo pokud je to 11 dni od posledniho styku 7.3 je jeste brzo na test? Kdyby byla ovu posunuta

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.21 15:54

Tehotenske priznaky

Ahoj maminky, chci se zeptat od jakeho tydne jste zacaly zvracet? Ja bych mela byt kolem 6tt a uz je prozvracela cele rano. Navic se mi zacali zdat sny se jsem o miminko prisla.

• Citovat
  • Upravit
996
6.4.21 18:14
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, chci se zeptat od jakeho tydne jste zacaly zvracet? Ja bych mela byt kolem 6tt a uz je prozvracela cele rano. Navic se mi zacali zdat sny se jsem o miminko prisla.

Ja jsem nezvracela ani jednou a to cekam dvojcata.

Kamaradka blila od pozitivniho testu az do 20tt.

Tak si vyberte 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.4.25 11:37

Zdravím dnešní test 11 dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
25.5.25 11:07

Ahoj, jsem 11dpo. Mela některá podobne a nakonec z toho bylo těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.5.25 13:38

Pepino 8 a 9 dpo

Ahoj holky, prosim o názor.
Po pauze jsem nasadila nové plato pozdeji. Místo čtvrtka az v neděli 11.5.. Uplne jsem zapomněla. Pak byl sex 16.5. a jelikož jsem mela divny pocit, udělala jsem včera a dnes test.
Ten kazetový jsem našla za půl hodiny, protože mi uprostřed testování přišla segra na kafe🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
25.5.25 13:40

@Lenkaa8642 a byla ovulace hlídaná? Protoze mi to prijde až moc hezké na 8/9dpo, ale možné to je. Ja 11dpo takto. Dr max dělaný v 8 rano z ranni moci a ten druhý je z actionu a je dělaný v 13.30
Fotky trochu zkresluji. V reálu je vidět víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.5.25 13:44

@simona587
Ovulaci jsem neřešila. Ale jelikož mám vše takove tabulkové. Vycházela mi přesně na ten den nebo druhý 🤦‍♀️
Myslela jsem, ze pozdeji nasazené plato nevadi, ale prý je prvni týden nejvetsi průser.
No… a Ty Tve testy vypadají pozitivně, slabounce, ale čárky jsou. Dr.Max ma zrovna málo barviva, takže třeba Prpino nebo Mammatest by byly vyraznejsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
25.5.25 13:46

@Lenkaa8642 ja si spis myslim jestli jsi nemela ovulaci teeba o den dva driv. Kamarádka mela takové testy a byla nejak 12/13dpo. Nebo čekáš dvojčata 😃

Každopádně ano, jsou slabé ale jsou tam. Tak uvidime. Ve středu má přijít Ms. Snad nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.5.25 13:48

@simona587 Vubec nevim, nebyl důvod sledovat. Hlavne jsem ani nečekala, ze sex bude. A je nutné zmínit, ze 3 měsíce předtím žádný sex nebyl🙈
Jenom v ten den. Takze klidne mohla Ovulace naskočit pozdě nasazeným prášky. Se poseru. Ty dej vedet
Budu Te sledovat😁 :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.5.25 13:49

@simona587 ty vole, dvojčata??? :zed:
Bude mi 40😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek