Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím vás mám otázku. Ms mi přišla jak měla takže jsem předpokládala že nic. Trvá mi 5 dní. 3ti den jsem si zkusila udělat tehu test a tohle mi vyšlo. Nechápu co to má znamenat?
Jsou možné varianty, buď to odešlo s MS a to je zbytkové HCG.
Nebo jsi těhotná a přesto jsi dostala MS.
Doporučuji zkusit za dva dny jestli bude sílit.
Držím palce ![]()
Před 2 dny mi skončila MS tak jsem dnes ráno zkusila trhu test s 10 jednotkami citlivosti. Sice jsem to našla až po limitu(tedy až uschl) ale na denním světle je vidět slabá čárka. Co si o tom myslíte? Uprostřed MS byla čárka hodně výrazná. Myslíte si že bude ještě sílit nebo už ne?
@Anonymní píše:
Před 2 dny mi skončila MS tak jsem dnes ráno zkusila trhu test s 10 jednotkami citlivosti. Sice jsem to našla až po limitu(tedy až uschl) ale na denním světle je vidět slabá čárka. Co si o tom myslíte? Uprostřed MS byla čárka hodně výrazná. Myslíte si že bude ještě sílit nebo už ne?
A máš foto?
Mám 1 den zpoždění a taky si nejsem jistá zda se mi tam stín
@Anonymní píše:Nejspíš tam nic neuvidíš mám blbý foťák
A máš foto?
@Anonymní píše:
Vidím to tam
@Anonymní píše:
Toto je bohužel negativní test. Pokud jsi normálně měla MS, ta čárka by už byla silnější. Je možné že odeznívá HCG po biochemku pokud tam teda něco vidíš.
Můžeš mít MS a být těhotná, jenže to už by tam byla nejspíš čárka a ne duch.
@Anonymní píše:
Možná něco malinko vidím.
Já měla silnějšího ducha až 7 den zpoždění. Zkus za dva dny, pokud MS nedorazí. Držím palce ![]()
@kvetinka18 myslíš že se vyplatí zkusit za 2 dny s tím jestli bude sílit? Furt chci mít naději že to tam je. Před rokem a půl jsem prodělala potrat v 10tt a od tý doby chci miminko více než cokoli jiného.
@Anonymní píše:
@kvetinka18 myslíš že se vyplatí zkusit za 2 dny s tím jestli bude sílit? Furt chci mít naději že to tam je. Před rokem a půl jsem prodělala potrat v 10tt a od tý doby chci miminko více než cokoli jiného.
Zkusit můžeš, test skoro nic nestojí. Tak to ti přeji ať se brzy zadaří. Zkoušela jsi folikulometrii u doktora? Na sledování ovulace?
@kvetinka18 nějak vážně jsem to začala řešit až před 4 měsíci když se mi poprvé objevil pozitivní test. Od té doby to jde z kopce. Přecházím k jinému doktoru protože moje doktorka vůbec nic neřeší. Každý měsíc ji píšu jaký mám problémy a furt jen „počkejte na další měsíc“ už 2× mi tohle řekla. Už mám potvrzené jedno chemické. První měsíc se mi ms spozdila o 4 dny, druhý měsíc o 14dni, třetí měsíc o 3 dny a tenhle měsíc jsem dostala na čas ale úplně jinou než kdy jindy.
@kvetinka18 jediné na co se doktorka zaměřila tak byla děloha, řekla že tam mám jizvu po revizi a vajíčka že jsou v pořádku jinak prostě neřeší. A až tenhle měsíc vlastně řekla že jsem mohla mít cystu na vaječníku. Jinak taky neřešila.
@Anonymní píše:
@kvetinka18 jediné na co se doktorka zaměřila tak byla děloha, řekla že tam mám jizvu po revizi a vajíčka že jsou v pořádku jinak prostě neřeší. A až tenhle měsíc vlastně řekla že jsem mohla mít cystu na vaječníku. Jinak taky neřešila.
Tak to honem změň. U nás se střídá hodně lékařů a chodím prakticky teď v těhotenství pokaždé k jinému. Ale předtím jsem chodila pořád k jednomu a ten mi takhle pomohl.
Slyšela jsem že gynex kapky pomáhají na srovnání cyklu, ale já s tím nemám zkušenosti ![]()
@kvetinka18 od února začínám chodit jinam. Přítelova mamka k němu chodí a nemůže ho vynachválit tak snad mi pomůže ![]()