Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mrkvikva Ahoj jsem tady jenom byli blbé dny
ale ms už dorazila a už bude za chvilku končit a můžeme se snažit ![]()
@mrkvikva No to jo..konečně jsem zase normální a i se tak cítím
byli těžké dny tak snad se to brzi zlepší..v pátek jsme byli s holkama na dámské jízdě ale jelikož jsem nemohla pít tak jsem byla řidič..ale dlouho sem si tak nezatancovala až mně nohy bolej
včera jsme byli s manželem na večeři a pak když sme jeli domů tak sme byli svědci nehody našich kamarádů tak se ten den celý pokazil..ještě teď je mám před očima..a co ty jak se cítíš??
@kacula1111 ty jo, tak to jsi měla fakt náročný, ale ted už bude určitě mnohem lepší období. Já mám pořád hrozně nízkej tlak tak ani nikam nemůžu, bo se mi furt motá hlava. Jíst taky ještě nemůžu nic normálního tak jen doufám, že toto období bude brzo za mnou a už si to budu jen užívat
@mrkvikva No prý většina příznaků zmizí po 3 měsících tak uvidíš
ale hlavně že si ty i miminko ok
už se těšíš na další UTZ viď
už budou ručky nožky
jeee
mně akorát skončila ms a o víkendu jedeme na ten výlet na Klínovec tak aspoň vypnu na chvilku a můžeme si s manželem užít sexu kde a kdy budeme chtít to je k nezaplacení
doma se pořád bojím aby nám nepřišla bába nahoru něco říct a nenačapala nás a tady budeme mít klídek moc se těším ![]()
@kacula1111 to bys ani nevěřila jak se těším
jdu v pátek tak to snad už uteče. Jsem zvědavá jak maly povyrostlo. Já doufám, že všechny ty příznaky co se mi nelíbí
tak brzo zmizí, už bych se ráda normálně najedla. Už se těšíš na výlet, co? taky to uteče jak voda a pojedete, vy nemáte nahoře dveře na zámek? že by se k vám nedostala, ono to taky dělá hodně, když je člověk věčně ve stresu, že někdo přijde v době kdy se to fakt nehodí
@mrkvikva No tak to chci hned vidět fotečku
no na zámek jo ale manžel stratil klíč takže se zamknout nedá..ale tak já to nehrotim jenom většinou je sex v posteli co mně taky nebaví furt..včera jsem ho znásilnila v koupelně a mám obrovské jelito na noze pač jsem uklouzla a naprala to přímo do rohu radiátoru
no takže někdy se to nevyplácí dělat koniny ![]()
@kacula1111 jestli mi dá novou tak určitě vložím
ty jo, tak to se ti to včera moc nevydařilo, co? Kruci jak ty zákony schválnosti fungujou… když už by to šlo i jinde tak se to nakonec takhle po… takže příště opatrně ![]()
@mrkvikva No tak nějak sme to ukončili předčasně ale tak nebylo to naposled
jenom manžel občas zapomene že tam mám jelito a když mně obejme tak mně vždycky za to chytne..tak ho budu muset u sexiku asi navigovat
mám nápad..udělame si skupinku ať tady nevypisujeme důvěrne věci pro veřejnost ![]()
@kacula1111 jsem pro, ale vůbec netuším jak se skupina zakládá a jak to pak funguje
@mrkvikva Najdi si ve skupinách Maminky 2017 jsem tam jediný člen to najdeš a zkus ji otevřít a já tě pak schválim ![]()
@mrkvikva sem tam napsala tak si tam pak vlez a dej sledovat emailem ![]()