Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Izumi Miyako píše:
To je test otcovství, kdy otec žaloval tebe?
Ja zalovala jeho
@Anonymní píše:
Ja zalovala jeho
Já žalovala otce z Plzně, soud byl v Tachově a genetika v Plzni. Na tom papíru není napsáno místo kam se dostavit?
@Izumi Miyako Zatim to tam napsane neni jen kdo nam ty testy DNA bude provadet a mame cekat na dopis od toho znalce ktery nami napise misto kde ty testy provedeme
Ja jsem nedockava
tak chci radsi vsechno vedet predem.
a myslela jsem ze nam ty testy bude delat nekdo kdo je ve stejnem kraji jako my s expartnerem
Tak doufam ze nebudeme muset jet nekam daleko
…Mohla bych se vas jeste zeptat za kolik dni jste meli vysledky testu? ![]()
@Anonymní píše:
Zatim to tam napsane neni jen kdo nam ty testy DNA bude provadet a mame cekat na dopis od toho znalce ktery nami napise misto kde ty testy provedeme:andel: Ja jsem nedockavatak chci radsi vsechno vedet predem.
a myslela jsem ze nam ty testy bude delat nekdo kdo je ve stejnem kraji jako my s expartnerem
…Mohla bych se vas jeste zeptat za kolik dni jste meli vysledky testu?
To máš tolik kandidátů, že se nemůžeš dočkat? ![]()
Místo odběru domluvíte se znalcem, případně jak soud formuloval v usnesení. Jestli jako povinnost dostavit se na odběr ke znalci, tak se případně projedeš.
Znalec podává vypracovaný posudek soudu, pak podle toho, kdy to soud přepošle účastníkům.
@catch-22 Tyhle hloupe narazky si strc do kapsy
Ja vim moc dobre kdo je otec a i jsem ho zalovala
To ze jsem nedockava je tim ze uz chci pro dceru penize od nej a chci vedet zkusenosti od ostatnich ![]()
@Anonymní píše:
@Izumi Miyako Zatim to tam napsane neni jen kdo nam ty testy DNA bude provadet a mame cekat na dopis od toho znalce ktery nami napise misto kde ty testy provedemeJa jsem nedockava
tak chci radsi vsechno vedet predem.
…Mohla bych se vas jeste zeptat za kolik dni jste meli vysledky testu?
My na ty testy nakonec nešli. Ex nechtěl za ně platit a rozmyslel si to ![]()
Btw. Na genetice v těhotenství jste náhodou nebyli?
@Izumi Miyako Ahaa, no uprimne se divim ze muj ex do toho chce jit i kdyz mu je dite podobne
Vyplazne 20 tisic zbytecne
ale tak kdyz to chce tak mu nebranim jen se bojim abychom opravdu nemuseli az nekam skoro na moravu, doufam ze snad maji kancelar nekde u nas v okoli.
@Anonymní píše:
@Izumi Miyako Ahaa, no uprimne se divim ze muj ex do toho chce jit i kdyz mu je dite podobneVyplazne 20 tisic zbytecne
ale tak kdyz to chce tak mu nebranim jen se bojim abychom opravdu nemuseli az nekam skoro na moravu, doufam ze snad maji kancelar nekde u nas v okoli.
No však. Můj ex si taky myslel, že je chudáček maličká oběť typického ženského spiknutí a chci ho okrádat o jeho penízky. Přitom dcera vzhledově celý otec ![]()
Možná by ses měla podívat, kam schválně u vás se chodí na genetické vyšetření v těhotenství. Je možné, že půjdete tam. A taky záleží, jestli tvému nebude nakonec taky líto peněz za testy ![]()
@Izumi Miyako píše:
No však. Můj ex si taky myslel, že je chudáček maličká oběť typického ženského spiknutí a chci ho okrádat o jeho penízky. Přitom dcera vzhledově celý otecMožná by ses měla podívat, kam schválně u vás se chodí na genetické vyšetření v těhotenství. Je možné, že půjdete tam. A taky záleží, jestli tvému nebude nakonec taky líto peněz za testy
Hmmm presne nas pripad
Myslel jsi jak jsem to na nej nahrala a chci se na nem obohatit
Hruza s tema chlapama…Jinak dekuji za radu a urcite se potom podivam
a mozna ze uz asi i vim kde by mohli ty testy probehnout.
Prosim vas prisel mi dopis od soudu ze me v nejblizsi dobe bude kontaktovat soudni znalec ktery provede testy DNA.Budu ted asi za totalniho hlupaka ale pan pochazi nebo působí skoro na druhem konci republiky
Nebudu snad muset s ditetem nekam kvuli tem testum jet pres pulku CR?