Testy dudlíků KTERÝ?????

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
11.5.05 10:47

ahojky, my jsme taky používali Nuk ale moc se mu otlačoval.(( vypadal pak jak šašek otlačenej celej obvod dudlíku i s větracími otvory.o))) Přešla jsem na ortodontické dudlíky rakouské firmy MAM (kupuju přes net- je větší výber, ale jinak je maj v carefouru, tescu..) a jsem spokojená,¨jen malej to s dudlíkama moc neumí.o((( plive je všechny nehledě na to z čeho jsou a jakej maj tvar… takže když se večer uspává, musím mu dudlík držet, pak ho vyplivne a spinká.o)))
Každopádně dudlík by měl mít hodně větracích otvorů, což bohužel NUK nemá. Nevím jak moc to mimčům vadí, ale maloch od kamošky měl pod ním exém - prostě pokožka nevětrala

tak asi tak.o)

Markéta a Michal už skoro 12 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
11.5.05 10:47

Asi mate pravdu holky s tema zasobama. Kdyz ja jsem takova snazivka. Musim mit vsechno pripravene. Ale zatim mam 2 NUKY, takze asi si dam oraz a uvidime. Zacnu kupovat jine potrebne veci :-)))))
Stejne co je potrebne a co bylo zbytecne kupovat uvidim az v praxi. Jenze kdyz me to tak baviiiii :-)))

Jasmine 25tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.5.05 11:14

Maku,

prosimte napis mi stranku, kde ty dudliky MAM kupujes. Taky bych se podivala. Diky moc

Jasmine

• Citovat
  • Upravit
Housátko
16.6.13 11:52

zdravotně nezávadný dudlík

Nevíte které z dudlíků ( jaké značky ) mají atest zdravotní nezávadnosti? Velký test proběhl v roce 2005 http://www.dtest.cz/…ku-a-savicek http://www.dtest.cz/…ku-a-savicek , ale od té doby se vždycky přijde jen na nějaký náhodně. Dokonce i zančky, u kterých bych to nečekala ( Chicco ) mají zdravotně závadné… http://www.dtest.cz/search/?…
je to hlavně tím, že i dobré firmy se nechají zlákat vidinou peněz a přesunou svoji výrobu do Číny apod. a pak to tak vypadá…Viz naše Eta a mnohé jiné…Je teda nějaký výrobce dudlíků, který opravdu vyrábí v EU a má nějaký certifikát? Mám jen jeden tip na dudlíky Bibi, ale to, že jde o švýcarskou firmu nezaručuje, že se to tam i vyrábí, ještě jsem to nehledala, prodávají se málokde…

• Citovat
  • Upravit
StrakovaStana
24.6.19 21:29

Mohla bych se zeptat s jakými dudlíky máte dobré zkušenosti, že je vaše děti přijali?

• Citovat
  • Upravit
11659
24.6.19 22:14

@StrakovaStana malá chtěla jen avent je takový placatější.. takové ty kulaté z drogerky nechtěla… koupila jsem i ten i ten a nedala jinej do puse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
24.6.19 22:20

@StrakovaStana MAM. Silikonove. Všechny mohe děti je vzaly a kdyz jsem potřebovala naučit na flašku, tak i takovou savičku.

• Citovat
  • Upravit
3042
24.6.19 22:56

Za mě taky MAM. Měly je obě mě holky a spokojenost, zuby rovne, kojení nevadily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
24.6.19 23:37

U nás NUK, a později Babylove z DM-stejny tvar, poloviční cena :D silikonové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.6.19 00:03

U nás taky jen MAM.. Než jsme přišli na tyto, tak máme doma asi 10 jiných různých druhů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
25.6.19 16:49

Já jich mám doma 6, od kytičky za 30 Kč až po Avent za 200 :D a bere mi jenom NUK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
25.6.19 17:25

U nás taky vede MAM. A to jsem ze začátku měla doma hotovou dudlíkárnu :lol: Ale za mě vede ten svítící, líp se po tmě hledá a dítě se ho taky brzy naučilo vypátrat samo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
25.6.19 17:31

Take jsem v ocekavani (30tt) a doma mam ctyrletacku. Ta nedudlikovala, ale stala se mi zavislou na prsu. Takze ted mam pripravene dva dudliky 0-2m LOVI a DIFRAX mini

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leona.Mirkova
1.7.19 21:35

Ono je potřeba to vyzkoušet, každé dítě chce něco jiného. Pokud je dítě kojené, tak je dobré pořídit dudlík se savičkou, která ji má tvarově co nejvíc podobnou bradavce.

• Citovat
  • Upravit
Janka50
3.7.19 22:46

Já jsem pro dceřinu malou koupila ten nový dudlík od nuku, tak jsem zvědavá jestli ho přijme. Vyzkoušela jich hodně, ale ani jeden v té pusince nechce. Nemáte s tím zkušenost?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky