Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
2.61 je co za vysledek jako? Sijove projasneni bylo pres 2? Nebo to melo byt krev + utz vysledek 1:61? Jdi na plodovku no… nic to neni
@Micaella22 píše:
2.61 je co za vysledek jako? Sijove projasneni bylo pres 2? Nebo to melo byt krev + utz vysledek 1:61? Jdi na plodovku no… nic to neni
To je krevní. Výsledek zvýšený hormon
@Len81 píše:
@Micaella22To je krevní. Výsledek zvýšený hormon
Jinak jsem měla 1:170
Měl by ti říct doktor jak postupovat… Viděla bych to na plodovku.
Ahoj, můžeš zvolit neinvazivní test DNA z krve matky (většinou ho nehradí pojišťovna), nebo odběr plodové vody. Ultrazvuk byl v pořádku a to vyšší riziko ti hodily pouze výsledky z krve?
@Michelle_M píše:
Ahoj, můžeš zvolit neinvazivní test DNA z krve matky (většinou ho nehradí pojišťovna), nebo odběr plodové vody. Ultrazvuk byl v pořádku a to vyšší riziko ti hodily pouze výsledky z krve?
Jj výsledky z krve první screening byl v pořádku
@Michelle_M píše:
Jj výsledky z krve první screening byl v pořádku
Takže tohle už máš triple test? To vychází docela často falešně pozitivně, spousta lékařů už je ani nedělá nebo jejich výsledky kombinuje s prvotrimestrálním screeningem (tomu se pak říká integrovaný test myslím)
Pokud byl v pořádku a byl dobře provedený NT screening, tak bych to neřešila. Já jsem tripple test odmítla.
Já bych na plodovku nešla. Triple hodně žen odmítá právě kvůli tomuhle plašení. A když ne ženy, tak doktoři. Spousta už to nedělá. Já triple příště taky odmítnu. Jinak pokud byl utz v pořádku, tak bych to opravdu moc neřešila. Navíc 1:170 není zas tak vysoké číslo
@Diolet píše:
Já bych na plodovku nešla. Triple hodně žen odmítá právě kvůli tomuhle plašení. A když ne ženy, tak doktoři. Spousta už to nedělá. Já triple příště taky odmítnu. Jinak pokud byl utz v pořádku, tak bych to opravdu moc neřešila. Navíc 1:170 není zas tak vysoké číslo
Dekuju
![]()