Tělísko Jaydess - otěhotnění 2019

Anonymní
1.5.19 22:13

Telisko Jaydes otěhotnění 2019

Krásný večer holky, ženy :)
Mám jeden dotaz, nejsem v tom moc zběhlá. V září minulého roku jsem si nechala dat telisko Jaydes. Každý měsíc jsem měla menstruace přesně na den. Teď mám už 11 dni zpoždění. Bolí mě prsa, jim jak protrzena a hrozně mi všechno v okolí smrdí. 8o v pondělí jsem byla na ultrazvuku, kde mi doktor řekl, ze telisko je tam v pohodě a nepohnulo se, ze nemám ani sliznici nějak zvětšenou. Ze je to v pořádku. Ale :lol: dělala jsem si tehotensky testy. Dva byly negativní a jeden byl slabé pozitivní. Tak mám takovou otázku. Kdy nejdříve jde na ultrazvuku vůbec vidět jestli je žena těhotná? Muže to vidět takto brzo na 100%? Kdy prvně vůbec to jde vidět 100% na těhotenským testu? Na krev mi říkal ze to je zbytečné. Ze na ultrazvuku nic nevidí. Jsem z toho už unavená. Máme v plánu cestu do zahraničí na delší dobu a už mám z toho hlavu jak pátrací balon 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
1.5.19 23:32
@Anonymní píše:
Krásný večer holky, ženy :)
Mám jeden dotaz, nejsem v tom moc zběhlá. V září minulého roku jsem si nechala dat telisko Jaydes. Každý měsíc jsem měla menstruace přesně na den. Teď mám už 11 dni zpoždění. Bolí mě prsa, jim jak protrzena a hrozně mi všechno v okolí smrdí. 8o v pondělí jsem byla na ultrazvuku, kde mi doktor řekl, ze telisko je tam v pohodě a nepohnulo se, ze nemám ani sliznici nějak zvětšenou. Ze je to v pořádku. Ale :lol: dělala jsem si tehotensky testy. Dva byly negativní a jeden byl slabé pozitivní. Tak mám takovou otázku. Kdy nejdříve jde na ultrazvuku vůbec vidět jestli je žena těhotná? Muže to vidět takto brzo na 100%? Kdy prvně vůbec to jde vidět 100% na těhotenským testu? Na krev mi říkal ze to je zbytečné. Ze na ultrazvuku nic nevidí. Jsem z toho už unavená. Máme v plánu cestu do zahraničí na delší dobu a už mám z toho hlavu jak pátrací balon 8o

Rozhodně už by něco viděl. Nebo by byla zvýšená sliznice. Mně se druhá čárka objevila hned povynechání MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modrásek modrý
2.5.19 00:22

Ale u Jaydess nemusíš vůbec menstruovat - vygoogli si příbalový leták…
Jaydess pravděpodobně ovlivní Vaši menstruaci. Může změnit Váš menstruační cyklus tak, že budete špinit (krvácení v malé míře), zkrátí nebo prodlouží menstruační interval, Vaše krvácení bude slabší
nebo silnější nebo nebudete krvácet vůbec.
Můžete krvácet nebo špinit mezi jednotlivými menstruacemi, zvláště během prvních 3 až 6 měsíců.
V některých případech může být ze začátku krvácení silnější než obvykle.
Celkově však budete postupně každý měsíc pozorovat snížení krvácení a snížení počtu dnů krvácení.
Některé ženy přestanou menstruovat úplně.
Vlivem působení hormonu dochází k potlačení nárůstu děložní sliznice během měsíce, tím pádem
nemá co odcházet v podobě menstruace. To nezbytně neznamená, že u Vás nastala menopauza nebo že jste těhotná. Vaše vlastní hormonální hladina obvykle zůstává normální.
Po vyjmutí systému by se Vaše menstruace měla navrátit k normálu.
To jste s lékařem neprobirali před zavedenim?
Jinak, pro Tvůj klid, nech si udělat test z krve, klidně jako samoplatce kdekoliv v laboratoři, pokud se gynekolog zdráhá.

• Citovat
  • Upravit
2.5.19 07:24

@Modrásek modrý
Dekuji za info. Vím, ze po určitě době muže menstruace vymizel úplně. Ale myslela jsem, ze to bude postupně. Já jsem naopak měla teď předešlé ms silné a trvalo dlouho a najednou nic. Proto mě to překvapilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.19 12:46

@Maslemaslicka Já už mám tělísko zavedené osm měsíců a pořád mám pravidelnou MS :nevim:. Po jaké době od zavedení, se vám tohle stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.19 20:31

@Domiiiniiika Mě se to stalo po půl roce. :) ale byla jsem u doktora a telisko tam je. Je v pořádku jen se vtahlo více dovnitř. :nevim: každopádně menstruace se dostavila až dnes :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
4.6.19 21:54

No ale pozitivní TT? To se mi nezdá, a myslím že doktor 11dni po zpoždění toho moc neuvidí. Skoč si na placený testy HCG a budeš vědět hned nebo opakuj test za pár dní. Každopádně je to zajímavý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí