Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mozna ja, pokud tehotenstvi bude prosperovat, tak zacatkem ledna.
@warita píše:
Mozna ja, pokud tehotenstvi bude prosperovat, tak zacatkem ledna.
Gratuluju a držím pěsti ![]()
@pe-terka píše:
Gratuluju a držím pěsti
co ty tady, jses tehotna?
@warita píše:
co ty tady, jses tehotna?
viděla jsme tě v odkazech zboku a vím, že jste plánovali - tak jsme to rozklikla, baba zvědavá ![]()
@pe-terka píše:
viděla jsme tě v odkazech zboku a vím, že jste plánovali - tak jsme to rozklikla, baba zvědavá
tak snad to tentokrat vyjde ![]()
No, možná se přidám do klubu. Včera na testu slabý duch. Budu testovat zase zítra, uvidíme, jestli bude sílit. Manžel tomu pořád nechce věřit. Na žádné duchy nevěří
takže dokud nebude dálnice jak hrom, tak doma zatím děláme jako že nic. Jinak termín by vycházel na 4.1.
Já bych měla TP 7.12. Snažili jsme se asi 7 měsíců, čárky jsou zatím
tak snad vydrží.
@Queen K podle MS bych měla 29.12, podle ovu 4.1. K doktorce jdu za týden v pátek
snad bude vše v pořádku
Velmi opatrně se přidávám i já, poslední MS byla 1.4. a od pondělí pozitivní TT, které sílí, ale slabě špiním, a za poslední rok je to třetí těhotenství a předchozí dopadly špatně (nevyvíjejicí se tehu a revize a pak mimoděložní) tak teď už to prostě musí dopadnout dobře ![]()
@Nomo7 píše:
Velmi opatrně se přidávám i já, poslední MS byla 1.4. a od pondělí pozitivní TT, které sílí, ale slabě špiním, a za poslední rok je to třetí těhotenství a předchozí dopadly špatně (nevyvíjejicí se tehu a revize a pak mimoděložní) tak teď už to prostě musí dopadnout dobře
Drzim palce.
U mne posledni menzes 29.3. Nejsem si tim uplne jista, taky to mohlo byt 30.3. Ja si to nezapisuju.
Test mam pozitivni, ale ne nejak uzasne. Carka se v ranni moci objevuje relativne rychle a test se vybarvi na takovou stredne intenzivni barvu. A takto to zustava uz 3 den po sobe, neregistruju zadne sileni. Z odpoledni moci je to takove nemastne neslane, carka naskoci, ale je o poznani slabsi a necha se chvilku premlouvat.
Mam bohuzel spatne zkusenosti se ZT. Posledni tehu jsem mela minuly rok v lednu. To odeslo velmi rychle bohuzel. Ale tam to bylo jasne docela rychle, protoze mi test slabl. Ted neslabne, ale taky nesili.
Jak intenzivni mate na testu carku vy holky?
Ahoj, taky se přidávám
. Dnes bych měla být 5+2 podle PM. Snad tentokrát bude všechno ok, v prosinci jsem měla ZT s kyretáži.
@barboravon píše:
Ahoj, taky se přidávám. Dnes bych měla být 5+2 podle PM. Snad tentokrát bude všechno ok, v prosinci jsem měla ZT s kyretáži.
tak ta je krasne tmava. ![]()
@warita No v pondělí byla čárka slaboučká, úterý silnější a včera o něco silnější… přikládám tu poslední
ze 4+3
@Nomo7 píše:
@warita No v pondělí byla čárka slaboučká, úterý silnější a včera o něco silnější… přikládám tu posledníze 4+3
takto to vypada i u mne
Ale ja jsem dnes 4+5