Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně doktor vždy říkal s jistotou až po porodu.
. Jinak u prvního mi to řekl v 16tt a pak už jen potvrzoval. U druhého mi to řekl v 16tt s velkou nejistotou, ve 20tt to změnil a pak už jen potvrzoval.
Jinak jsem se setkala víc s případy kdy se z holky stal kluk než obráceně.
@pomme a co vam nakonec rekli jako „definitivni“ pohlavi? 😀 Ja jsem napnuta jak ksandy a rikam si, ze kluk uz by urcite byl videt. 😀
U první dcerky jsem to zjistila až ve 33tt, u druhé ve 12tt. Ono záleží na tom, jak dítě spolupracuje. Když už je vidět pindík, tak je to jasný. U těch holčiček je problém, že musí být opravdu v ideální poloze, aby bylo vidět jasné kávové zrno.
Klučík totiž může mit nesestouply varlatka..proto se z holcicky muze stat chlapecek. Kdežto nás kluk měl na 2.screeningu koule jak bejk, tak to mu už asi neupadne
![]()
@Polnicek25 mám dva kluky. Aletaky jsem si vzpomněla na známou co ro chtěla moc vědět, ale dítko bylo při každé prohlídce natočené zády a až do porodu jim nikdo nic neřekl.
@Venesí haha, tak ted jste me pobavila 😂 😂 to nase male zatim moc nespolupracuje. Dnes na nas sice ukazalo ritku, ale bohuzel ani kulicky ani pipka, nikdo nic nevidel 😀 takze asi fakt budu muset pockat a doufat, ze si z nas prestane delat srandu a konecne se na dalsim UTZ ukaze 😀
V 16tt mi dr. rekla, ze to vypada na kluka.
Ted jsem 18tt a nemuzu se dockat 20tt, jestli se to potvrdi.
Ale rekla bych, ze to bylo videt docela zretelne. ![]()
@Anny A ja si rikam, ze kdyz ukazovalo prcku, ze by tam urcite nejaky „kulickovity“ hrbolek byl videt. Ja videla jen pulky proste
Ja jdu za 3 tydny na velky ultrazvuk a nemuzu se toho dockat. ![]()
Ja byla na screeningu 13+2 a rekli nasm tento tyden, ze to je jasny chlapecek, ze kavove zrno vypada jinak. Tak si to necham potvrdit jeste jednou a pak tomu budu verit ![]()
U prvniho ditete mi rekla dr v 16.tt, ze nevypada nic, co by svedcilo pro chlapecka. Ve 20.tt potvrdili holcicku a byla.
Vždy až na 2.screeningu, ve 21./22. tt
Ale kluci, takže to bylo krásně viditelný. ![]()
Ahoj holky,
Jsem v 18tt a samozrejme jsem nedockava, co vlastne cekame.
Uz 2 doktori nam rekli, ze to asi bude holcicka, ale nikdy to nerikali uplne jiste. Fakt se holky urcujou tak blbe? Ja si rikamy ze prece pindik by sel urcite nekde videt.
Dalsi UTZ mame za 3 tydny a bojim se, ze ani tam nam nic kloudneho nereknou.