Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@smurfka píše:
promin ale ve 13tt koule přes celý utz?
ve 13tt max pohlavní hrbolek teda..
Ani prd, pohlavní hrbolek
hezky dvě vajíčka vedle sebe ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,Jsem v 18tt a samozrejme jsem nedockava, co vlastne cekame.Uz 2 doktori nam rekli, ze to asi bude holcicka, ale nikdy to nerikali uplne jiste. Fakt se holky urcujou tak blbe? Ja si rikamy ze prece pindik by sel urcite nekde videt.
Dalsi UTZ mame za 3 tydny a bojim se, ze ani tam nam nic kloudneho nereknou.
Nám to paní doktorka řekla ve 24.tt a to bylo tak moc poznat že i já jsem to na tom monitoru viděla
je to kluk
ale mám kamaráda kterému na 100% řekli že bude mít kluka a dokonce si toasi první minutu mysleli i na porodním sále, ale nakonec odjeli domů s holčičkou
![]()
V 14tt na screeningu doktor řekl že si myslí že je to kluk na 90%, v 21tt nám to potvrdil. V 29tt na 3D nám dokonce říkali jakého má velkého pindu
![]()
Tyjooo. Vidim, ze uz ve 20tt jste to meli vsichni s jistotou, takze asi mam take pocitat z 20tt zUTZ s tou holkou
noo presne za tyden uvidime ![]()
U nás včera na 1. screeningu ve 14tt zatím nic moc vidět nebylo
Tak spíš holka?
Okolo 20 týdne… Jednu holku jsem věděla na 100% to jsem byla na plodové, druhou mi s jistotou neřekli ale furt to vypadalo na holku a byla a teď ta třetí vypadá taky docela s jistotou tak uvidíme… Ségře furt říkali holka a porodila kluka ![]()
@jezz1e tak brzo je pohlavnu hrbolek a pohlavi se urcuje z profilu podle smeru…
@jezz1e zalezi i na tom, jak se v tom doktor vyzna.
Pohkavni hrbolek je snad videt vzdy
@blumen @janka23 Já vím, jenže ono to právě bylo vidět spíš jen jakoby zepředu, zboku tam mělo mimčo furt nohy, takže úhel žádný ![]()
@jezz1e píše:
@blumen @janka23 Já vím, jenže ono to právě bylo vidět spíš jen jakoby zepředu, zboku tam mělo mimčo furt nohy, takže úhel žádný
Nespolehej na to. Ten 13-14tt je fakt silene brzo. Me rekl dr pohlavi ted na prelomu 20-21tt a take s nejistotou.pry je to jeho tip a mam radeji bud pockat do dalsi kontroly -24tt, nebo ted na 2.screening na 3D