Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U mne se kolegove zacali tak divne divat kolem 20tt, v 22tt jsem to rekla oficialne. Jinak ted mam 28 tt a prijde mi, ze brisko neni nijak velke - nadsena jsem si nakoupila tehu veci a doposud jsem do nich nedorastla
No aspon zatim nemam strie a ani niaky vyrazny prirustek vahy. Tak uvidime co bude ted v poslednim trimestru ![]()
Jakože kdy jsem stopro vypadala těhotná a ne tlustá? tak kolem 17tt ![]()
Já to z osobních důvodu potřebuji ututlat do 20tt
ale moc tomu nefandím, hlavně ted jak bude zase hic, nejsem sice modelka, nějaký ten špek mám, ale k mým 170 cm je 70 kg s trochou špeku tak akorát, ted mám malé těhu bříško ale ze špěků ![]()
Příspěvek upraven 30.04.19 v 12:59
U prvního dítěte až tak 26 - 28tt, jsem drobnější postavy
U těch dalších už dřív, 15 - 20tt?
U mě už tak po 15tt, to jsem to i řekla v práci
ve 20tt už jsem měla parádní buben ![]()
Jsem 18tt a pro cizí vypadám spíš jen dobře napapaná. Ještě se vejdu do svého normálního oblečení (pokud neni extra uplé přes břicho, ale třeba nízké džíny v pohodě)..
@Pamplemouse Já právě jako dobře napapaná vypadám už na začátku 2. trimestru, ale skutečně jsem trochu špěkatá, ale fakt decentně, takže by to chvíli ještě vidět být nemuselo ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, kdy na vás už bylo opravdu poznat těhotenské bříško? I přes malé špíčky myslím. A nešlo to už tajit
já už tak v 15. a to jsem v tu dobu dokonce měla kilo dole, ale bříško hezky kulatý už ![]()
Myslím že do 20 tt to neutajis. jestli vypadas dobre napana uz na zacatku 2.trimestru.
U mě už v 15 tt pěkně vypouklé bříško
Jsem hubenější a hodně malá, tak asi proto. Když jsem to v práci řekla, nikoho to nepřekvapilo, prý si to tam už nějakou dobu šuškali. Vůbec nechápu jak na to mohli takhle brzo příjít ![]()
@karkarka To ano, ale jakože mám své špeky, když zatáhnu těhu bříško nevidím, jsem plochá
myslela jsem, že přávě ženy masité to lépe schovají ![]()
Ahoj maminky, kdy na vás už bylo opravdu poznat těhotenské bříško? I přes malé špíčky myslím. A nešlo to už tajit