Těhotenské bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1793
30.4.19 13:24

Každý to má jinak, já jsem drobná, hubená..na mě to šlo poznat od 16.týdne. Kámoška je silnější a na té to šlo poznat až v 5.měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
30.4.19 13:28
@Anonymní píše:
@Pamplemouse Já právě jako dobře napapaná vypadám už na začátku 2. trimestru, ale skutečně jsem trochu špěkatá, ale fakt decentně, takže by to chvíli ještě vidět být nemuselo :lol:

No já zhubla 6 kg, teď mám dvě navrchu, špekatá fakt nejsem, takže to co mi vykukuje pod kabátem absolutně vidět neni a ve volnějším svetru taky. Jen když si vezmu něco upnutého, tak vypadám, ale právě jak napapaná. Ne jak těhotná. Když ale vidím, jak před 2 týdny jsem neměla vůbec nic, tak počítám, že někdy po 20tt se to zlomí a už budu fakt i vizuálně těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15173
30.4.19 13:38
@Anonymní píše:
@karkarka To ano, ale jakože mám své špeky, když zatáhnu těhu bříško nevidím, jsem plochá :lol: myslela jsem, že přávě ženy masité to lépe schovají :D

No a kolik ti do toho 20tt zbyva casu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
30.4.19 13:41

U prvního až v 7. měsíci, u druhého kolem 17tt, ale neměla sem žádné špíčky, takže se to tajilo hůř :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.19 13:43

@karkarka Ještě dost, teprve budu končit 3 měsíc :D

• Citovat
  • Upravit
30.4.19 13:46

U prvního těhotné mě okolo 25tt u druhého mi to přišlo ještě dýl, třeba soused to prý nezaregistroval vůbec :mrgreen: když mě pak potkal s kočárkem tak koukal jak sůva z nudlí, že vůbec nevěděli že čekáme druhé a to jsem se oblíkala normálně, nic jsem neschovávala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.19 13:46
@Anonymní píše:
@karkarka Ještě dost, teprve budu končit 3 měsíc :D

Ono takhle v počátku je člověk spíš „nafouklý“ pak to splaskne, takže třeba to půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
30.4.19 13:48

Já jsem 28 tt a pod bundou to zatím poznat nejde, ale když mám obtáhlé oblečení, není už o čem diskutovat :)
I když se mi teď před pár dny stalo, že jsem sháněla šaty na svatbu a paní mi nabízela takové úzké pouzdrové, načež jsem prohlásila, že ty bych asi nepřetáhla přes břicho. A paní (asi v domění, že je můj pupík jen tukový polštářek) mi řekla, že prý těsné šaty jsou nejlepší motivace ke sportu. :mrgreen: Už ani nevím, co jsem měla na sobě, ale měla jsem pocit, že to teda jde vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.19 13:50

@Kristyna.Vechtova Přesně, mám spíš pupek jak nenažranej balon, občas to splaskne a jsem jako netěhotná :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.19 14:02

Já mám 168cm 70 kilo a bříško už mám :D jsem v 15tt :) lidi už se na mě dívají, a ptají, jestli čekáme

• Citovat
  • Upravit
30.4.19 14:16
@Anonymní píše:
@Kristyna.Vechtova Přesně, mám spíš pupek jak nenažranej balon, občas to splaskne a jsem jako netěhotná :D

Nevím sice proč to potřebuješ utajit, ale myslím, že se to dá :) já byla taky někde do 10-12tt nafouklá, az jsem si říkala, že to před rodinou neutajime (chtěli jsme oznámit až po screeningu, protože jsme předtím o jedno miminko přišli) a to bylo i přes teplo ze jsme se u našich koupali, tak jsem vždy rychle z ručníku do bazénu a šup zakrejt a nikdo to nepoznal a jak jsem psala výš, Soušek se kterým se vydáme takřka denně to ani nezaregistroval (rodila jsem v lednu) přes to léto je to ale horší no.. Ale u prvního kdybych to neoznámila já po 12tt tak věřím že by si toho taky nikdo nevšiml do toho 20tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.19 14:22

Na mě to asi začlo být vidět kolem 20tt ale až teď ke konci je to teprve všem úplně jasné :D 175cm a nyní 68kg ;) jo a čekám první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
30.4.19 14:23

Jsem ve 25. týdnu, hodně vykouklo během posledních asi dvou týdnů… a i teď záleží, co si vezmu na sebe. Když si vezmu těhu kalhoty, tak ten pas přes to břicho ho hodně zvětší, k tomu uplé triko a jsem jasná :lol: ale v týdnu jsem na sobě měla volné jarní netěhotenské kalhoty a volnější triko a v práci se ptali, kam jsem břicho dala. Já do 20. týdne měla navrch tak dvě kila a kdo věděl, že jsem těhotná, tak říkal, že by si myslel, že jsem proste jen pribrala nebo si ráno nedošlo na wc :mrgreen:… kdo nevěděl, neříkal nic :mrgreen: ale já měla vždy úplně ploché břicho :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
30.4.19 14:25

Ve 20tt mi to známí nevěřili.. pak nějak najednou asi ve 21tt mi břicho komentovali i neznámí lidé :) v té době asi 2kg nahoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.19 14:26

A holky, kdy vám ustoupili nevolnosti? Jak jsem psala, jsem skoro 12tt a pořad mám břicho nafouklé a je mi trochu blivno, ale nezvracím, jen mám pocit, jako kdyby jsem snědla měsíc prošlý párky :mavam: začalo to až ted, dřív mi vcelku moc zle nebylo, jen vetšinou večer, ale te je to skor denně :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky