Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Každý to má jinak, já jsem drobná, hubená..na mě to šlo poznat od 16.týdne. Kámoška je silnější a na té to šlo poznat až v 5.měsíci.
@Anonymní píše:
@Pamplemouse Já právě jako dobře napapaná vypadám už na začátku 2. trimestru, ale skutečně jsem trochu špěkatá, ale fakt decentně, takže by to chvíli ještě vidět být nemuselo
No já zhubla 6 kg, teď mám dvě navrchu, špekatá fakt nejsem, takže to co mi vykukuje pod kabátem absolutně vidět neni a ve volnějším svetru taky. Jen když si vezmu něco upnutého, tak vypadám, ale právě jak napapaná. Ne jak těhotná. Když ale vidím, jak před 2 týdny jsem neměla vůbec nic, tak počítám, že někdy po 20tt se to zlomí a už budu fakt i vizuálně těhotná…
@Anonymní píše:
@karkarka To ano, ale jakože mám své špeky, když zatáhnu těhu bříško nevidím, jsem plochámyslela jsem, že přávě ženy masité to lépe schovají
No a kolik ti do toho 20tt zbyva casu?
U prvního až v 7. měsíci, u druhého kolem 17tt, ale neměla sem žádné špíčky, takže se to tajilo hůř ![]()
U prvního těhotné mě okolo 25tt u druhého mi to přišlo ještě dýl, třeba soused to prý nezaregistroval vůbec
když mě pak potkal s kočárkem tak koukal jak sůva z nudlí, že vůbec nevěděli že čekáme druhé a to jsem se oblíkala normálně, nic jsem neschovávala ![]()
@Anonymní píše:
@karkarka Ještě dost, teprve budu končit 3 měsíc
Ono takhle v počátku je člověk spíš „nafouklý“ pak to splaskne, takže třeba to půjde ![]()
Já jsem 28 tt a pod bundou to zatím poznat nejde, ale když mám obtáhlé oblečení, není už o čem diskutovat ![]()
I když se mi teď před pár dny stalo, že jsem sháněla šaty na svatbu a paní mi nabízela takové úzké pouzdrové, načež jsem prohlásila, že ty bych asi nepřetáhla přes břicho. A paní (asi v domění, že je můj pupík jen tukový polštářek) mi řekla, že prý těsné šaty jsou nejlepší motivace ke sportu.
Už ani nevím, co jsem měla na sobě, ale měla jsem pocit, že to teda jde vidět.
@Kristyna.Vechtova Přesně, mám spíš pupek jak nenažranej balon, občas to splaskne a jsem jako netěhotná ![]()
Já mám 168cm 70 kilo a bříško už mám
jsem v 15tt
lidi už se na mě dívají, a ptají, jestli čekáme
@Anonymní píše:
@Kristyna.Vechtova Přesně, mám spíš pupek jak nenažranej balon, občas to splaskne a jsem jako netěhotná
Nevím sice proč to potřebuješ utajit, ale myslím, že se to dá
já byla taky někde do 10-12tt nafouklá, az jsem si říkala, že to před rodinou neutajime (chtěli jsme oznámit až po screeningu, protože jsme předtím o jedno miminko přišli) a to bylo i přes teplo ze jsme se u našich koupali, tak jsem vždy rychle z ručníku do bazénu a šup zakrejt a nikdo to nepoznal a jak jsem psala výš, Soušek se kterým se vydáme takřka denně to ani nezaregistroval (rodila jsem v lednu) přes to léto je to ale horší no.. Ale u prvního kdybych to neoznámila já po 12tt tak věřím že by si toho taky nikdo nevšiml do toho 20tt ![]()
Na mě to asi začlo být vidět kolem 20tt ale až teď ke konci je to teprve všem úplně jasné
175cm a nyní 68kg
jo a čekám první
Jsem ve 25. týdnu, hodně vykouklo během posledních asi dvou týdnů… a i teď záleží, co si vezmu na sebe. Když si vezmu těhu kalhoty, tak ten pas přes to břicho ho hodně zvětší, k tomu uplé triko a jsem jasná
ale v týdnu jsem na sobě měla volné jarní netěhotenské kalhoty a volnější triko a v práci se ptali, kam jsem břicho dala. Já do 20. týdne měla navrch tak dvě kila a kdo věděl, že jsem těhotná, tak říkal, že by si myslel, že jsem proste jen pribrala nebo si ráno nedošlo na wc
… kdo nevěděl, neříkal nic
ale já měla vždy úplně ploché břicho ![]()
Ve 20tt mi to známí nevěřili.. pak nějak najednou asi ve 21tt mi břicho komentovali i neznámí lidé
v té době asi 2kg nahoře
A holky, kdy vám ustoupili nevolnosti? Jak jsem psala, jsem skoro 12tt a pořad mám břicho nafouklé a je mi trochu blivno, ale nezvracím, jen mám pocit, jako kdyby jsem snědla měsíc prošlý párky
začalo to až ted, dřív mi vcelku moc zle nebylo, jen vetšinou večer, ale te je to skor denně ![]()