Kdy určili pohlaví vašeho miminka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
763
1.5.19 00:01

Já se to dozvěděla 2 dny před porodem na kontrolním ultrazvuku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
1.5.19 00:26

U syna ve 13.tt,pak kolem 17.tt ještě trochu zapochyboval, ale nakonec ho našel :mrgreen: teď až ve 21.tt na velkém screeningu, můj doktor to pak jen potvrdil, měla by to být holčička. Já tedy znám z okolí dva případy, kdy tvrdili kluka a narodila se holka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
1.5.19 00:47

U syna ve 20tt a teď ve 12tt na screeningu a dal nám to jen potvrzuji :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.5.19 04:36

Na 2. screeningu, mam ale 2 kluky. Vlastne u druheho jsme to vedeli z krve (NIPT) kolem 15tt, ale na ultrazvuku koukali az na tom druhem screeningu (ja navic mezi prvnim a druhym screeningem zadny utz nemela, tak ani nebylo z ceho). Na prvnim jsme vedet nechtela, netvarili se moc presvedcive a odhady me nezajimaly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
1.5.19 05:30

U syna ve 12tt byla jsem na odběru plodové vody a dcera se mi ukázala až ve 20tt na velkém ultrazvuku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
1.5.19 05:37

U me v 21tt na velkém utz. Teď jsem 28tt a út mi to potvrdili dvakrát ze holčička, ale ona je děsně nespolupracujici, takže jsem ráda ze to vím…vypadalo to ze to budu vědět až po porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
1.5.19 05:54

U prvniho syna mam tvrdili holku az do 27tt :think: :lol: a u druhého jsem ve 14tt prohlasila na geneticé, ze to vedet netřeba, ze to bude další chlap, protoze z manzelovo strany neni holčička široko daleko. Doktorka se na mě tak podívala a prohlasila, ze souhlasí :lol: :lol: a tohohle kluka nam uz jen vsude potvrzovali, kamkoliv jsem vlezla, a ze ja mela ze zdravotních důvodů utz každých 14 dni :lol:, tam věděli, eze čekám kluka, pac sotva dali sondu na bricho uz tam byli kulky s pytlikem, nevím co tam dělal ale vystrčil ho na nás vzdycky :P :P abych nahodou nemela pochyby :mrgreen: tak mám doma chlapy tri no :think: ;)

• Citovat
  • Upravit
24992
1.5.19 05:55

Hned na 1. screeningu ;) asi ve 13tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.5.19 06:13

Na prvnin screeningu ve 13+2 byla dcera idealne natocena a mezi nohama to bylo hladke jako zrcadlo. Doktorka tam smejdila ultrazvukem a nakonec to vzdala, pry tam nevidi vubec nic. Takze nakonec jsem se to dozvedela az na druhem UTZ ve 20. tydnu a pohlavi nam rekla s 90% jistotou a mela pravdu. Ale to cekani bylo silene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
1.5.19 06:38

V 16tt… měl krasne roztažené nohy a byl vidět plovoucí pinda… na velkém utz ve 20tt byl se mnou i manžel a viděl celou výbavu… rad se ukazoval :lol: a fakt se narodil kluk, i když nervózní jsem byla až do porodu. Měli jsme fakt blbé jméno pro holku (nemohli jsme se dohodnout) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
1.5.19 06:47

Mě potvrdili kluka už někdy ve 14 tt a pak mi to vždycky potvrdili. Ale přítelově ségře tvrdili, že to bude holka a když se synovec narodil, tak jsme byli v šoku, že je to kluk. Mojí ségře řekla doktorka ve 20 tt, že to vidí na holku, ale nebyla si moc jistá a na další ultrazvuku kolem 30 tt tuším byla jiná doktorka, ta pohlaví neříkala, ani ségra se jí na něj neptala, tak to byl trošku šok, když v 35 tt šla na ultrazvuk, že miminko předtím nebylo otočené a doktorka jí povídá, že varlátka už jsou sestouplá. :D Takže osobně jsem k určení holčiček skeptická. :D Ještě dodám, že švagrová chodí na gyndu jinam, než já se ségrou, takže nešlo o stejného doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.19 06:51
@warita píše:
Na prvnin screeningu ve 13+2 byla dcera idealne natocena a mezi nohama to bylo hladke jako zrcadlo. Doktorka tam smejdila ultrazvukem a nakonec to vzdala, pry tam nevidi vubec nic. Takze nakonec jsem se to dozvedela az na druhem UTZ ve 20. tydnu a pohlavi nam rekla s 90% jistotou a mela pravdu. Ale to cekani bylo silene.

Jo? U dcery jsem tam taky nic nikdy nevidela a ted ve 13+2 se doktor divil,
jak uz to jde krasne videt, ze cekame kluka :mrgreen: (videla jsem taky). tak snad uz se to menit nebude

• Citovat
  • Upravit
19983
1.5.19 06:57

Ve 13tt říkali že nejspíš holka a zůstalo to tak až do porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.5.19 07:04
@Anonymní píše:
Jo? U dcery jsem tam taky nic nikdy nevidela a ted ve 13+2 se doktor divil,
jak uz to jde krasne videt, ze cekame kluka :mrgreen: (videla jsem taky). tak snad uz se to menit nebude

gratuluju! Vy kluka chcete? Ja moc chtela holcicku a moc jsem to chtela vedet uz na prvnim screeningu. A kdyz jsme odchazeli, tak mi manzel rika: „hele, kdyz tam jako neni nic videt, tak by to mohla byt holcicka, nemyslis? Pindik by prece byl videt“. Nechtela jsem mu to vymlouvat, ze to takto nefunguje, ale ta myslenka me preci jenom potesila. A holcicka to je, krasna jako obrazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
1.5.19 07:10

Obe holcicky ve 13 tydnu. I jsem to tusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí