Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mám takový dotaz nebo i problém. Manželovo dcera z předchozího vztahu, která je dospělá už od začátku těhotenství u dětí mi říkala, že děti nejsou mého manžela. Já jsem si jistá, že děti jsou manžela, ale i taky bych chtěla a jsem ochotna podstoupit s dětmi testy otcovství. Ale zajímalo by mě když podám žádost u soudu ohledně toho, že manžela dcera už 6 let říká, že děti nejsou manžela a tím i manžela proti mě štve tak kdo bude platit testy pokud se prokáže moje pravda a chce je právě manžela dcera? Ona je dospělá a má svůj život, ale mezi nás dva se právě pořád plete a pořád se snaží aby jeji otec s námi nebyl. Za pár dní jsme spolu 7 let a z toho 5 let jsme manželé a já pořád řeším toto. Na testy sama nemám abych si je zaplatila. Na které jsem koukala tak vyjdou na 10500,– pro ctyři děti, mě a manžela. jsem an rodičáku a z rodičáku by mi zbyly jen 4000,– kdybych je zaplatila, ale nemám jistotu, že by mi to vrátila když se ukáže moje pravda. Vím že manžel má krevní skupinu B a všechyn čtyři děti jí maji taky tu samou jako manžel. Já mám 0 tak dětem to zjistili po narození jakou mají krevní skupinu. Manžel svou krevní skupinu ví díky plazmě kam chodí. Můžu tedy po ní požadovat proplacení testů otcovství když je chce ona anebo to mám dát přes soud a nechat rozhodnout soud? Předem děkuji za info a za rady.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zadny soud ti nezaplati testy otcovstvi, protože ma nekdo blbe kecy.
Já si asi sedím na vedení. Ty deti jsou tvoje a manzela, ty jsi matka a on otec? Polemizujete o tom, jestli on opravdu je otec? Tak snad víš, s kým děti máš, ne? Pokud jsi v jistých dobách spala pouze s manželem, tak děti logicky nemůžou být nikoho jiného. Dospělé dceři to vysvetli a jestli ti nevěří, tak to je její problém. Ať si ji manžel zpacifikuje.
Svatá prostoto
moc bych těm dětem přála, aby nezdědily IQ po vás.
@Midaku píše: Více
no ona ma celkem 7 deti, se te dceri moc nedivim je to dost zvlastni rodina ![]()
@Bardugo Já testy otcovství nechci, ale manžela dcera je chce. A já si srandu nedělám.
@Vendy2722 Stačí, že živíme z daní tebe a tvých sedm dětí, tři jsi psala, že jsou u otce, platit ti testy DNA nebudeme. Přestaň rodit děti jako jabloň, vymýšlet kktiny na účet státu a jdi konečně makat.
Chudáci děti.
Řekni manželovo dceři, ať ty testy zaplatí, když je tak chce a nebo ať drží pysk. A už se s ní o tom nebav.
Nějak nechápu, proč bys musela nechávat dělat testy otcovství, jen abys přesvědčila nějakou frustrovanou dospělou dceru… Ať jí to manžel vysvětlí polopaticky. Nepíšeš jaký postoj k tomu má on. Ale pokud jsi matka čtyř dětí, tak posbírej svou sebeúctu a tuhle paní pošli někam do kšá. Evidentně nemáte dobrý vztah, tak už se nemá co pokazit. Seřvala bych ji do hranatý kuličky, co je jí do toho. Normálně jsem se rozčílila za tebe…
@Vendy2722 píše: Více
a nechapu co s tim ma spolecneho to, ze maji deti krevni skupinu B, taky jsi mohla byt s jinym co ma AB nebo B ![]()
@princess.consuela píše: Více
@Bardugo Ano sedm děti ze dvou vztahů tak kde bych jak bývalého partnera měla podvadět anbo současného manžela. Přesně vím kdy jsem s nejstarší dcerou otěhotněla a to jsem spala jenom s manželem až po dvouměsíčním vztahu. Jinak sex mezi námi nebyl dokud jsem necítila, že náš vztah může pokračovat a posunout se dál. Nejsem ten typ abych spala s kazdým na potkání. Toto na mě zkoušel synů otec a tomu jsem řekla, že jsou jeho a jestli má navíc peníze na testy otcovství a po narození synů viděl, že jsiu jeho kopie. Manžel taky věří mě, ale jeho dcera mu toto říká celých 6 let a ano s manželovo dcerou nemám dobré vztahy, když jsem jí odmítla dát peníze z mojí nemocenské když jsem čekala starší dceru a to mi mnažela dcera několikrát říkala, že ona má být na prvním místě.
@vokishka Já nikde nepíšu aby soud to zaplatil, ale kdo je má platit pokud by se přes soud ukázala moje pravda, a chce je manželovo dcera.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat