Kulmofén pro krátké vlasy

30
13.12.24 11:19

Kulmofén pro krátké vlasy

Zdravím, ženy nutně potřebuji tip na kulmofén pro krátký střih vlasů, tedy nějaký kde nejsou obří nástavce. Mamka je zvyklá foukat přes kulatý kartáč ale už jí dělá problém držet obě ruce nad hlavou. Na obrázku je jaký má cca střih pro představu. Máte s nějakým dobrou zkušenost? Předem díky moc za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3682
13.12.24 11:52

Stejne je bude obe drzet nad hlavou i s kulmofenem, ne? Jednou rukou bude drzet pristroj a druhou si tam bude pridrzovat ty vlasy, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.12.24 12:04

@Fee-bee jenže bude asi jednodušší manipulovat s jednou věcí než se dvěmi. Prostě vyslovila přání že by chtěla kulmofén. Nezlobte se ale opravdu nechápu tyhle komentáře. Člověk se zeptá na tip a někdo kdo žádný nemá má potřebu se vyjádřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
13.12.24 12:09

@Lermo1 Tak priste neargumentuj koupi kulmofenu tim, ze mamka nezvlada mit obe ruce nad hlavou. Stacilo by napsat, ze si mamka preje kulmofen… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
13.12.24 12:11

@Lermo1 z mojí zkušenosti udělá třeba ten obyčejný z Rossmann stejnou práci, jako drahý z elektra. Já mám vlasy po ramena, koupila jsme si babyliss, po 9 měsících se přehřívá a vypíná se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
13.12.24 12:27

Šikovný je takový ten rotační, nemusí pak kroutit rukou, dělá hezký objem. Švagrová má Rowentu, má 2 kartáče jeden velký na delší vlasy a jeden úzký, jen je třeba vybrat dle popisu jaké ty kartáče u toho konkrétního modelu jsou, mají i úplně takové ty úzké na velmi krátké vlasy a to by asi byl případ maminky.
Možná by taky stálo za zvážení, jestli by pro ní nebyl efektivnější takový ten kulmofén s plochým kartáčem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
13.12.24 12:33

Mám krátké vlasy, kulmofenem se jí vlasy upravují i mnoho hůř než když foukam přes kartáč. Vlasy mám vyfoukané za 5 minut. Fenuju už téměř suché vlasy, opravdu jen pro tvar.
Někdy stačí zlepšit techniku, mít správnou velikost kartáče ( já mám dva, spodní vlasy foukam.ores menší a zbytek hlavy přes velký kartáč) délka vlasů podobná na první fotce.
Spíš bych jí doporučila, než si kulmofen koupi, aby si to u někoho vyzkoušela.

Příspěvek upraven 13.12.24 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4947
13.12.24 14:09

Používám kulmofén prakticky celý dospělý život a nedám na něj dopustit. Měla jsem za ty roky různé a celkem dobrou zkušenost jsem udělala i s těmi úplně obyčejnými, co je prodává třeba Rossmann. Na vyzkoušení a natrénování ideální, je to investice v řádu pár stovek. Mně dlouho vyhovovaly statické kulmofény a zvládala jsem to fakt v pohodě jednou rukou. Teď poslední mám rotační s přírodními štětinami, ale má ten nástavec docela široký, na úplně krátké vlasy to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.12.24 15:59

@Fee-bee známe se? Řekla bych že ne takže prosím o vykání a především o komentáře k věci! Neptala jsem se tady na důvod proč kulmofén vybírám ale na tip jaký vybrat. Nerozumíte psanému textu? Jinak slova maminky byla „přála bych si kulmofén už mi dělá problém udržet obě ruce nad hlavu“ abyste tedy měla přesné informace. A zde v diskuzi se můžete mimochodem dočíst že s kulmofénem to jde opravdu jednou rukou jen tak mimochodem. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.12.24 16:00

@Aduš8 děkuji za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.12.24 16:00

@z.pepa Podívám se na to, děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.12.24 16:02

@Jeremi děkuji za tipy a informaci že to lze zvládat jednou rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17352
13.12.24 17:31
@Lermo1 píše: Více

dyson, jedině dyson

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17352
13.12.24 17:32
@Lermo1 píše: Více

tvl, tohle jako myslíš vážně? zrovna @Fee-bee rozumí psanému textu lépe, jak Ty :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
13.12.24 18:54

@azaleila Zakladatelka je ocividne velmi prijemna a kultivovana dama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie