Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tetanie je jedním z příznaků úzkostné poruchy. Je to důsledek neurochemických změn zapříčiněných chronickou přítomností neurochemie co se vyplavuje při úzkosti.
Nejpřírodnější lék na tyto potíže je psychoterapie a případně vhodná medikace od psychiatra.
Hořčík se při úzkosti více metabolizuje, takže doplnit ho je jen žádoucí.
Na tetanii mimo jiné pomáhá ráno a večer cvičit jogu - zaměřenou jednak na uvolnění napětí a předevím na protažení a uvolnění horní části zad a krku.
Ale ani hořčík, ani bylinky a ani cvičení fakt ti nezmění tvoje vzorce chování a prožívání, kterými si pěstuješ a udržuješ úzkostnou poruchu. Ta se nevzala sama od sebe, i ta hormonální antikoncepce jen zesílila způsoby zacházení s frustrací, zátěží a obavami, které dlouhodobě používáš a které ti ovšem dlouhodobě škodí.
Pro začátek začni touhle knížkou, jsou tam konkrétní praktické rady https://obchod.portal.cz/…ost-a-obavy/
@Ou píše:
Tetanie je jedním z příznaků úzkostné poruchy. Je to důsledek neurochemických změn zapříčiněných chronickou přítomností neurochemie co se vyplavuje při úzkosti.Nejpřírodnější lék na tyto potíže je psychoterapie a případně vhodná medikace od psychiatra.
Hořčík se při úzkosti více metabolizuje, takže doplnit ho je jen žádoucí.
Na tetanii mimo jiné pomáhá ráno a večer cvičit jogu - zaměřenou jednak na uvolnění napětí a předevím na protažení a uvolnění horní části zad a krku.Ale ani hořčík, ani bylinky a ani cvičení fakt ti nezmění tvoje vzorce chování a prožívání, kterými si pěstuješ a udržuješ úzkostnou poruchu. Ta se nevzala sama od sebe, i ta hormonální antikoncepce jen zesílila způsoby zacházení s frustrací, zátěží a obavami, které dlouhodobě používáš a které ti ovšem dlouhodobě škodí.
Pro začátek začni touhle knížkou, jsou tam konkrétní praktické rady https://obchod.portal.cz/…ost-a-obavy/
napsala jsi to obráceně tetanii způsobuje nedostatek hořčíku a špatné zpracování hořčíku a v důsledku toho vzniká úzkostná porucha
Ahojte, byla me zjistena tetanie, ale tak silná, že jsem skončila už 3× na pohotovosti do toho mě trápí úzkosti, všechno to začalo po užívání hormonů, chtěla jsem se zeptat jestli by jste mi neporadili nějaký přírodní lék na úzkost a tyto potíže?