Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za mě jsi blázen. Ať to lupenka je nebo není, máš prostě kožní problémy a dokud budou trvat, žádné hokusy pokusy bych na sobě nedělala. Navíc teda zase další předloktí
už je to trapný.
Taky bych se do toho nepouštěla dokud si nevyřešíš kožní problémy.
No přímo do té vysypané části bych netetovala, ale pokud budeš ve fázi klidu tak proč ne
můj přítel má lupenku od narození a potetovane má kde co, akorát musí vždycky vychytat to období kdy lupenku nemá (ideálně třeba na jaře, když svítí sluníčko, to ji léčí)
Dobrý den všem, vkladam anonymne, protože nechci poslouchat chytré řeči příbuzných o tom, že jsem se zbláznila.
Znám pár lidí, kteří to se nechali testovat s lupénkou a bylo to v pořádku, ale také ty, co měli nějaký problém. Na nic takhle jinak alergická nejsem. Prosím, je tady někdo, kdo má tetování s lupénkou nebo jsem opravdu blázen? Děkuji moc za názory.
Mám takový dotaz na vám všechny, které mají tetování s lupénkou. Tedy kožní mi nebyla schopna stoprocentně říct, že to lupénka je. Po porodu pár měsíců se mu udělaly fleky na nohou a rukou, které postupně mizí a ztrácejí se samy od sebe. Asi lupénka, ale neví to jistě. Hrozně moc bych chtěla tetování, malinkou siluetku na předloktí, jenže se bojím s tou lupénkou