Tetování nad pupek

Niky7
19.3.13 12:17

Tetování nad pupek

Ahoj holky. Chci se s vami poradit ohledne tetovani. Strasne rychle jsem shodila kila a nad pupkem se mi udelala zvrasnena kuze a nevypada to opravdu pekne. Strasne se za to stydim a dost mi to vadi. Mluvila jsem s dr o tom a navrhl jedine reseni, plastiku. Jenze to vyjde pry na 60 000. Na to nemam a nikdy mit ani nebudu. Tak jsem si rikala, ze bych to nechala zakryt tetovanim. Jenze me od toho vsic´hni odrazuji, ze mam pockat az po druhem diteti. Ale druhe dite opravdu aspon hooodne dlouho nechci. Jake mate zkusenosti s tetovanim a tehotenstvim. Pry se tohodne vytaha? Nevim jestli do toho mam jit. TAk se chci s vami poradit. Dekuji za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21908
19.3.13 12:20

Tak ja nevim, ale tetovani te svrastele kuze nezbavi, spis na to jeste vic upouta pozornost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.3.13 12:23

@Niky7 tohle mi nepřijde jako dobrý řešení si to nechat potetovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
19.3.13 12:23

To bych nedělala, po druhém dítěti by to vypadalo ještě hůř, kdybys tam měla vytahanou kůži s vytahaným tetováním..já mám taky otřesné břicho - lalok se striema :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
19.3.13 12:26

Akorát k tomu připoutáš víc pozornost. chce to hodně cvičit a mazat. ono se to trochu ztratí. při druhém těhotenství se ti tetování vytáhne, popraská a pak budeš platit nejen plastiku, ale ještě laser aby si tu nádheru odstranila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
19.3.13 12:27

Mně břicho právě nad pupíkem dost popraskalo (ač jsem poctivě mazala), takže ze své zkušenosti bych to určitě nenechávala tetovat, pokud ještě výhledově plánuješ druhé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
19.3.13 12:32

Podle mě to tetováním tak akorát zvýrazníš - navíc, na tu zvrásněnou kůži se to tatérovi bude dělat špatně a bůhví, jak by to pak vypadalo…
jak je to dlouho, co jsi tak hodně shodila? ta kůže by se měla ještě trochu stáhnout časem, hlavně cvičením…

já jsem na sebe taky zvědavá, teď z velké obezity hubnu, na břiše špek jak v osmém měsíci, tak se taky trochu bojím, co udělá kůže. ale poctivě cvičím a doufám, že to nebude tak tragické…
i když teda podle mě pořád lepší trocha vytahané kůže, než obršpek, co překáží i při dýchání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
19.3.13 12:33

Mám tetování vedle pupku od 19-ti let, od té doby jsem byla 2× těhotná a v pohodě, nepopraskalo. Ale na zakrytí vrásčité kůže to jako dobrý nápad nevidím.

• Citovat
  • Upravit
6971
19.3.13 12:40

Kamarádka má jedno dítě, nechala si potetovat celé břicho aby tohle všechno zakryla.. zakrylo se to úžasně, to jo… ale už nesmí mít další dítě- to jí řekl i sám tatér..;) takže za mě NE… to radši to těch pár let přežij, existuje mnoha jiných co vypadají hůř.. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
19.3.13 12:46

No ja prave mazala cele dva roky, cvicila. Ale najednou jsem za mesic shodila cca pres 10kg. Ja bych to tim chtela jenom zakryt. Zkusim to odfotit a poslat vam to jak to vypada. Tater rikal, ze by na ty vrasky natetoval list ( a ty zilky do tech vrasek jakoby) a pak by to tetoval kolem pupku dolu a zakoncil motylem, neco jako toto ale s tim listem a naopak s tim motylem.

• Citovat
  • Upravit
6971
19.3.13 12:50

@Niky7 - to je pěkné… a správně malinké… No nevím, kamarádka to má po celém břiše…
Ale tohle je opravdu malinké… tak asi takhle- každý reaguje v těhotenství jinak, někomu se kůře vytáhne, někomu se udělají strie a někdo má týden po porodu ploché bříško jako předtím.. nedokážu říct, co budeš mít ty třeba po dalším porodu a zvlášť když budeš mít tetování, ale jestli chceš mít dobrý pocit a do budoucna počítáš i s tím, že miminko ti to může úplně pokazit, tak do toho jdi… taky záleží kolik ti je:) (ono takhle, šikovný tatér by si s tím poradil ikdyby ti to pak měl „opravit“ po druhém porodu- udělá z toho něco jiného a bude to vypadat dobře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
19.3.13 12:53

TAk holky tady to posilam, podotykam jen ze jsem po 3 operacich bricha taky.

• Citovat
  • Upravit
Niky7
19.3.13 12:54

@Terulisekk je mi 21 a druhe ditko opravdu nechci, nebo aspon hooodne dlouho :lol: ale clovek mini zivot meni :lol: tak co myslite? a kdyz to tetovani popraska da se opet opravit ze?

• Citovat
  • Upravit
6971
19.3.13 13:02

@Niky7 tak v tomto případě kdy ti je 21 a dítko dlooouho nechceš, tak do toho jdi.. opravit se to dá, když nebude tetování přes celé břicho..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
19.3.13 13:02

@Niky7
Mám tetování na nártu přes kotník až na lýtko, vybírala jsem takové místo, kde se mi kůže nebude vytahovat a kde -snad- nebudu mít nikdy ani strie.
Podle mě je hloupost si dělat na,,vytahané" břicho tetování, niz ve zlém :palec:, bylo by to ještě horší a myslím, že dobrý tater by to ani neudělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková