Těžce tlačí!

36
8.6.06 08:02

Těžce tlačí!

Prosím máte zkušenosti? mám 2 letou holčičku, která chodí na stoličku tak co 3 den ale s tím že ji tam musím držet, protože nechce. Jinak by to asi nosila stále sebou. Ale hodně musí tlačit je celá červená a nakonec to má veliké jak dospělý. Tak se vůbec nedivím. Ale nechce sama, i když pije, má Lactulosu, vše. Ale je to normální že musí tak hodně tlačit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5846
8.6.06 08:08

Byla tu na to téma diskuze s hodně podněty, zkus ji dohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
8.6.06 09:31

Taky myslím, že v diskusích něco najdeš…
Vlastně by asi bylo nejlepší si probrat váš jídelníček, případně ho poopravit.
Malá tohle dělávala vždy, akortá do plíny si vystačila sama. A jednou to nešlo a i se to šprajclo a zachránil nás nočník, ale to už jsem tu brečela s ní. Dlouho se stávalo, že chdoila na nočník a musela jsem jí objímat, jinak z toho nebylo nic. Akorát, že chodí denně a někdy i 3× a je toho spousta. Proto, abych u ní nemusela být já pořád (někdy to trvá fakt dlouho) jsem jí naučila brát si nějakýho plyšáka na mačkání. No a jídelníček. Malá jí hodně jablíčka a i podle sebe bych řekla, že nám v nejhorším pomůžou jablečné trubičky (prodávají ve zdravé výživě, bývají namočené v jogurt, karamelu, očkoládě nebo carobu - kupuji jogurt, výjimečně karamel - namočený jen okraj). Je to sice drahé, ale úspěch to má velký. Taky jsme zkoušely normální švestkový kompot. Hodně pít.
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect