Thalia vs Lara

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1711
22.2.21 15:40

Já nechápu proč tu 2× zakládáš diskuzi ohledně jména. To jako nedokážeš vybrat jméno pro své dítě? :nevim:

Jinak Thalia? To si vždycky vzpomenu na tu mexickou zpěvačku/herečku z telenovely. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
22.2.21 15:46

Jak by se u nas takove Thalii rikalo? Napada mne jen Tali coz neni nic moc.

Mne se libi spousta jmen, ale pro tebe by byla moc obycejna. Nemam rada originalitu za kazdou cenu, prijde mi ze dnes se rodice predhaneji kdo da exotictejsi jmeno. Pritom se vetsinou k prijmeni nehodi a ani do naseho prostredi celkove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
22.2.21 15:49

Lara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
22.2.21 15:54

Obojí jsou to obecně krásná jména. Za mě Lara určitě, je i v českém kalendáři (ale nevím jestli Thalie taky). Obojí se mi ale spíše hodí k nečeským příjmením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
22.2.21 16:01
@Terez P. píše:
V minulé diskuzi jsem se vás ptala na tipy na jména. Zaujali mě Lara a Thalia. Tak mě zajímá co se vám líbí více. Obě jmena jdou dobře k příjmení. Samozřejmě si to rozhodneme sami ale zajímá mě jak to vidí ostatní lidé. Děkuju moc

Lara, Thalie si lude budou plest s muzou a jeste vice se znamym ocenenim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
22.2.21 16:05

Určitě Lara. Taky máme vybranou Laru a Talli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
22.2.21 16:12

Jedno horší než druhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
22.2.21 16:32

Z těch dvou se mi víc líbí Thalia. I významově je to hezké. Problém je, že jakmile se jméno začne používat pro nějakou věc (v tomhle případě divadelní cena, auto), lidi si to obrátí (jako „tohle přece není jméno pro člověka“) a pořád vám to někdo bude předhazovat.

Lara se mně osobně nelíbí. To už radši Laura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
22.2.21 16:36

Mě se líbí Lara ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
22.2.21 16:52

Jak byste říkali Thalii? Thali? Thalinko? A až vyroste? Pro velkou jedině původní tvar Thalie/Thalio nebo Thali, popřípadě přezdívky :think: Teď mě napadá, že jestli chcete mít doma malou „Talinku“, můžete dát Natálii v jakékoli podobě (i Nathalia - a už tam máte tu Thalii). Známí mají takhle Matyldu a malé neřekne nikdo jinak než Tyli ;)
U Lary je to trošku lepší… Lari, Larinko, i v původním tvaru Laro je to ok… Šla bych do Lary. Dovedu si představit, že by se jí dalo říkat i Lolo, podobně jako Lauře, ale tam už nebude ta provázanost s cizojazyčnou výslovností jména…
No, ať dobře vyberete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
22.2.21 16:59

@Terez P. V pripade jednoducheho „mezinarodniho“ jmena bych zkusila Lauru, Theu, Marisu, Tamaru, Kairu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.2.21 17:12

@Janli na tohle taky koukám. Oslovení Thali nebo Thalio mi přijde v pohodě. Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.2.21 17:15

@Angry_birds jen mě obecně zajímá názor ostatních. Přece tomu dítěti bude jménem říkat spoustu lidí nejen my. Tak nechci aby jí pak někdo říkal že má špatné jméno. Každopádně děkuju za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.2.21 17:19

@Danuska89 právě že ani jendo jméno není v kalendáři. A tím že přítel je Brit tak to je s příjmením v pohodě. Moc děkuju za názor 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.2.21 17:22
@Terez P. píše:
@Janli na tohle taky koukám. Oslovení Thali nebo Thalio mi přijde v pohodě. Děkuju moc

Jenže u nás to sklouzne k oslovení Tálo neni Talino

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze