Thalia vs Lara

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
22.2.21 23:48

No…ja se Lara jmenuji…rekla bych ze v Evrope celkem bezne jmeno, nic exotickeho. Ziji v zahranici takze mi jmeno nijak nekomoli…proste Lara… ta Thalia nevim, nejak mi to uplne nesedi..jina jmena se vam nelibi nez tyto dve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.21 01:52

Lara nebo Laura to uze je jedno. a Thalia v Cechia je jako Dzsenifer (Marozsán) v Madarsku.

• Citovat
  • Upravit
56
23.2.21 07:12

@Danus1 líbí ale Thalia je pro něj větším favoritem. Ještě jsme přemýšleli o Charlie. Moc děkuju za porovnání s UK. To se nám hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
23.2.21 07:13

@Ashleight ještě Charlie nás zaujala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
23.2.21 08:22
@Terez P. píše:
@Ashleight ještě Charlie nás zaujala

Charlie bych nedávala. To tu berou všichni jako mužské jméno (Karel). Stejně jako Robin-v zahraničí se používá spíš pro holky, v ČR naopak téměř výlučně pro kluky (a transky). :jazyk: Lara mi fakt přijde z vašeho výběru nejlepší a nejuniverzalnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
23.2.21 08:24

@modravlocka to nas taky napadlo. Děkujeme moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
23.2.21 08:45

Jestli žijete v UK, proč nezvolit nějaké mezinárodně přijatelné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
23.2.21 11:32
@Terez P. píše:
@Danus1 líbí ale Thalia je pro něj větším favoritem. Ještě jsme přemýšleli o Charlie. Moc děkuju za porovnání s UK. To se nám hodí

Ja bych holce jmeno Charlie nedala. Pro mne je to vice muzske jmeno. V okoli jich mame docela dost i muj synovec je Charlie. Vim, ze nektere Charlotte si nechaji rikat Charlie. Obzvlast kdyz budete bydlet v Chechach, kdyz uvidi napsane jmeno Charlie Green, tak kazdy bude ocekavat kluka :). Me osobne by to trochu asi vadilo kdybych mela jmeno ktere se prevazne dava klukum, ale kazdy to tak nevnima.

Me prijde ta Lara jako super volba. Ja bych osobne v Cechach Thalii nedala, ale Talii ano.
Tak prijemny rozhodovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
23.2.21 11:58
@Danus1 píše:
Ja bych holce jmeno Charlie nedala. Pro mne je to vice muzske jmeno. V okoli jich mame docela dost i muj synovec je Charlie. Vim, ze nektere Charlotte si nechaji rikat Charlie. Obzvlast kdyz budete bydlet v Chechach, kdyz uvidi napsane jmeno Charlie Green, tak kazdy bude ocekavat kluka :). Me osobne by to trochu asi vadilo kdybych mela jmeno ktere se prevazne dava klukum, ale kazdy to tak nevnima.Me prijde ta Lara jako super volba. Ja bych osobne v Cechach Thalii nedala, ale Talii ano.
Tak prijemny rozhodovani.

Děkuju. Tohle jsme si taky říkali. Právě kvůli tomu kde bydlíme jsme spíš říkali tu Laru, ale zajímalo mě jak to vnímají ostatní tak proto jsem založila diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.2.21 12:04

@Terez P. Taky za me Charlie ne…z te volby co mate asi ta Lara…budete to jmeno prechylovat ci ne,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
23.2.21 12:18

Ahoj,

Lara se mi moc libi, je to mezinarodni jmeno, ktere se da jednoduse vyslovit, bez interpunkce a navic jeste porad neotrele. Za me top z tveho vyberu.

Charlie se mi moc nepozdava, obecne nemam rada unisexova jmena a myslim, ze by dceru dost casto povazovali na zaklade jmena za chlapce. Vsichni si budou myslet, ze je to zdrobnelina jmena Charles a nikdo nepochopi, ze se jedna o holcicku se zdrobnelym jmenem. Takze za me radeji ne. Pritom peknych divcich jmen je takova hromada, moc nechapu tyhle tendence, davat chlapecka jmena devcatum.

Thalia je na me uz hodne neobvykle jmeno, v Cesku si jej lide budou asociovat s cenou Thalie. Neme h budou zapominat psat a dcera bude muset neustale vysvetlovat, jak se jeji jmeno vyslovuje a pise. Muj vkus tohle jmeno neni, ale je v pohode, urcite lepsi nez Charlie.

Za me je z tveho vyberu Lara jasny vitez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
23.2.21 12:22

@Susieanne Děkuju moc. Po tom všem jsme se rozhodl tedy pro jméno pro holčičku Lara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.2.21 12:25

@Terez P. Tak gratuluji, zas jedna jmenovkyne pribude😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
23.2.21 12:58
@Terez P. píše:
@Susieanne Děkuju moc. Po tom všem jsme se rozhodl tedy pro jméno pro holčičku Lara

Krasny!!!
Hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.2.21 13:01
@Terez P. píše:
V minulé diskuzi jsem se vás ptala na tipy na jména. Zaujali mě Lara a Thalia. Tak mě zajímá co se vám líbí více. Obě jmena jdou dobře k příjmení. Samozřejmě si to rozhodneme sami ale zajímá mě jak to vidí ostatní lidé. Děkuju moc

Chtěla jsi dát Thalii podle mexické zpěvačky a herečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze