The Sims - kde stáhnout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
EeMmAa
4.7.12 11:42

Stahnout the sims 3

@weruuunka píše:
Kdyby jste chtěli i 3, tak sem můžu dát návod. :palec:

Ahoj, prosim, posles mi odkaz kde mam the sims 3 stahnout?
Zkousela jsem ulozto. cz, ale v jednom souboru byl poskozen soubor Sunset Valley. Tak jsem stahla jinej. Ten mi ale poprve spadnul tak jsem ho stahla znova a zase spadnul. Mohla bys mi teda prosim zaslat par dobrych stranek kde se daji stahnout the sims 3? pokud by to slo a ty bys byla tak hodna, napsala bys mi i navod kdyz je budu mit stahli jak je mam cracknout? predem dekuji moc ;)

• Citovat
  • Upravit
LuciMcLucinka
20.7.12 08:29

Nejdeto

Ahoj weruuunka já jsem su stáhla i ten torrent a pořád mi nejde stáhnout to the sims2 můžeš poradit??

• Citovat
  • Upravit
Bohemund
20.7.12 08:42

Pirátky :D za hry se platí :D zapni si ten torrent, najed na google napis sims 2 torrent a pak jen musis zkouset a hledat, některé stránky jsou placené některé ne. Dívej se po sumotorrent, thepiratebay, nebo ceských stránkách

• Citovat
  • Upravit
užnevímjakdál
25.7.12 20:48

Potřebuji taky pomoct..! :/

Ahoj..! Chci se zeptat.! Koupila jsem se hru The Sims 2(volný čas) ale ono to po mě vyžaduje ještě jedno CD abych to mohla nainstalovat..! A chci se zeptat jestli se to nedá někdy stáhnout..? :(

• Citovat
  • Upravit
šklíbaaaaa
25.7.12 20:49

Potřebuji taky pomoct..! :/

Ahoj..! Chci se zeptat.! Koupila jsem se hru The Sims 2(volný čas) ale ono to po mě vyžaduje ještě jedno CD abych to mohla nainstalovat..! A chci se zeptat jestli se to nedá někdy stáhnout..? :(

• Citovat
  • Upravit
Pepin21
3.8.12 11:08
@weruuunka píše:
Postup na Sims 2
1) musíš si ještě nainstalovat deamon http://www.ulozto.cz/…0-2-lite-exe

2) až naistaluješ tak se ti objeí dole v liště ikomka, klikneš pravym a vyjede ti nabídka klikneš na zařízení:žádné medium

3) najdeš kde to máš uložený otevřeš sims2_1.CCD

4) dáš spustit setup

5 vybereš česky

6) napíšeš kod BKUL-CS68-J6AT-37Y7-KX4F

7) odklikáš

8) dáš registrovat později

9) za chvili ti to napise vložte cd2, tak klikneš znava na toho deamona a dáš otevřít sims2_2.CCD a ok

10) až ti to napíše zas, tak zase otevřít sims2_3.CCD

11) a nakonec otevřeš sims2_4.CCD

12) dáš spustit a vložíš znova sims2_1.CCD dáš ok
mělo by to fungovat kdyžtak se ptej :wink:
a když potom budeš hrát tak musíš mít pořád otevřený to sims2_1.CCD

Ahoj, u bodu 3 mi to napíše: Nelze připojit obraz, soubor neobsahuje žádné data, co s tím?

• Citovat
  • Upravit
Natt1234
10.8.12 09:32

Však je to poškozený… muže vám to poškodit počítAČ..:)

• Citovat
  • Upravit
Natt1234
10.8.12 09:44

To patří někam jinam :D.. a u toho Deamon tam máme při instalaci dát placenou nebo zdarma tu licenci? :)

• Citovat
  • Upravit
Hannie17
19.8.12 17:48

Datadisky

Holky,
chtěla jsem se en zeptat podle Vašich super odpovědí jsem si nainstalovala Sims 2 je to super ale nevím jak na datadisky typu „mazlíčci, univerzita, roční období atd“ a třebas nějaký návod? :lol: :) Díky moc jste zlata :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Hannie17
21.8.12 19:06

Můžu se zeptat ke stahoval a jak to nainstaloval?

• Citovat
  • Upravit
110
21.8.12 19:15

Všechny the sims lze stáhnout na http://tracker.cztorrent.net/torrents/?… + si stáhnout Deamona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamapa
28.8.12 16:56

Zdravím :)) Mám taky problém s nainstalováním The Sims 2…Mám doma CD… nainstalovat to jde v pořádku, ale když chci hru spustit hlásí mi to at vložím do PC disk 1.. to udělám a stejně mi hra nejde spustit.. Co s tím? Prosím poradte

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.12 22:45

Kreknout nebo pustit přes deamona

• Citovat
  • Upravit
ooregoon
20.9.12 16:23

...

Ahoj holky, četla jsem všechny komentáře co jste psaly ohledně stažení sims 1… a nejde mi to :roll:poraďte prosím…

• Citovat
  • Upravit
ada123456789
23.9.12 18:27
@weruuunka píše:
Kdyby jste chtěli i 3, tak sem můžu dát návod. :palec:

prosím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie