Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj weruuunka já jsem su stáhla i ten torrent a pořád mi nejde stáhnout to the sims2 můžeš poradit??
Pirátky
za hry se platí
zapni si ten torrent, najed na google napis sims 2 torrent a pak jen musis zkouset a hledat, některé stránky jsou placené některé ne. Dívej se po sumotorrent, thepiratebay, nebo ceských stránkách
Ahoj..! Chci se zeptat.! Koupila jsem se hru The Sims 2(volný čas) ale ono to po mě vyžaduje ještě jedno CD abych to mohla nainstalovat..! A chci se zeptat jestli se to nedá někdy stáhnout..? ![]()
Ahoj..! Chci se zeptat.! Koupila jsem se hru The Sims 2(volný čas) ale ono to po mě vyžaduje ještě jedno CD abych to mohla nainstalovat..! A chci se zeptat jestli se to nedá někdy stáhnout..? ![]()
@weruuunka píše:
Postup na Sims 2
1) musíš si ještě nainstalovat deamon http://www.ulozto.cz/…0-2-lite-exe2) až naistaluješ tak se ti objeí dole v liště ikomka, klikneš pravym a vyjede ti nabídka klikneš na zařízení:žádné medium
3) najdeš kde to máš uložený otevřeš sims2_1.CCD
4) dáš spustit setup
5 vybereš česky
6) napíšeš kod BKUL-CS68-J6AT-37Y7-KX4F
7) odklikáš
dáš registrovat později
9) za chvili ti to napise vložte cd2, tak klikneš znava na toho deamona a dáš otevřít sims2_2.CCD a ok
10) až ti to napíše zas, tak zase otevřít sims2_3.CCD
11) a nakonec otevřeš sims2_4.CCD
12) dáš spustit a vložíš znova sims2_1.CCD dáš ok
mělo by to fungovat kdyžtak se ptej
a když potom budeš hrát tak musíš mít pořád otevřený to sims2_1.CCD
Ahoj, u bodu 3 mi to napíše: Nelze připojit obraz, soubor neobsahuje žádné data, co s tím?
To patří někam jinam
.. a u toho Deamon tam máme při instalaci dát placenou nebo zdarma tu licenci? ![]()
Holky,
chtěla jsem se en zeptat podle Vašich super odpovědí jsem si nainstalovala Sims 2 je to super ale nevím jak na datadisky typu „mazlíčci, univerzita, roční období atd“ a třebas nějaký návod?
Díky moc jste zlata ![]()
Všechny the sims lze stáhnout na http://tracker.cztorrent.net/torrents/?… + si stáhnout Deamona
Zdravím
Mám taky problém s nainstalováním The Sims 2…Mám doma CD… nainstalovat to jde v pořádku, ale když chci hru spustit hlásí mi to at vložím do PC disk 1.. to udělám a stejně mi hra nejde spustit.. Co s tím? Prosím poradte
Ahoj holky, četla jsem všechny komentáře co jste psaly ohledně stažení sims 1… a nejde mi to
poraďte prosím…
@weruuunka píše:
Kdyby jste chtěli i 3, tak sem můžu dát návod.
prosím
Ahoj, prosim, posles mi odkaz kde mam the sims 3 stahnout?
Zkousela jsem ulozto. cz, ale v jednom souboru byl poskozen soubor Sunset Valley. Tak jsem stahla jinej. Ten mi ale poprve spadnul tak jsem ho stahla znova a zase spadnul. Mohla bys mi teda prosim zaslat par dobrych stranek kde se daji stahnout the sims 3? pokud by to slo a ty bys byla tak hodna, napsala bys mi i navod kdyz je budu mit stahli jak je mam cracknout? predem dekuji moc