Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosim, pritelova dcerka by moc chtela tuto hru a nez ji koupime, chtela bych vedet, zda-li jde nekde stahnout tak aby fungovala?
Pritel to zkousel z „ulozto“ ale v PC nam nehrala.
Muze byt verze 1 i 2. Dvojka by tedy byla lepsi, ale spokojime se scimkoli ![]()
Dekujiiiii!
Obávám se, že bez originálních spouštěcích CDček vám to nepůjde ![]()
já když pouštím the sims3 tak to vždycky chce cd…a nemůže vám to někdo půjčit jen na zkoušku?
Ale co nepůjde? Všechno jde, když se chce. Já měla nelegální SIMS 3 ještě 2 dny než měli premiéru. Teď mám Všechny dodatky a všechno, ale mě to všechno stahuje a instaluje přítel.
Píšeš, že chceš SIMS 1 nebo 2, trojku nechceš? Ale je na ní potřeba lepší počítač, často na počítačích nefunguje. ![]()
Nika21 píše:
Ale co nepůjde? Všechno jde, když se chce. Já měla nelegální SIMS 3 ještě 2 dny než měli premiéru. Teď mám Všechny dodatky a všechno, ale mě to všechno stahuje a instaluje přítel.Píšeš, že chceš SIMS 1 nebo 2, trojku nechceš? Ale je na ní potřeba lepší počítač, často na počítačích nefunguje.
No, my mame notebook, myslim, ze neni nejak moc extra, proste takovy standartni!
Ale koukala jsem na netu a ten original stoji cca 300 Kc (teda verze 2) tak to neni zas tak hrozne.
A kde to pritel bere, ja nejsem pocitacovy expert, tak to asi radsi koupime ![]()
Ahoj, brácha hry stahuje a v pohodě je hraje, musí se v PC kreknout a to já bohužel neumím ![]()
weruuunka píše:
Já vim, za chvíli ti sem dám návod s odkazama.
Jeeee, rada pockam!!! ![]()
Tak na notebooku by asi trojka nešla. Dvojka snad ještě jo, si myslím. Pokud je fakt nechceš kupovat, tak se můžu přítele zeptat až přijde, aby hodil link a dal instrukce, jak to nainstalovat, ale 300 Kč to už je málo no, ale mohla bys to mít i s dodatkama do dvojky, jako třeba s mazlíčkama, aby si mohla udělat svojeho mazlíčka, třeba pejska. On si to stahuje na stránce, která je uzavřená jen pro nějakou skupinu lidí, ale najít SIMS 2 opravdu není těžké, to bych asi zvládla i já, s tou trojkou je to horší. ![]()
No, tu dvojku jsme taky nasli, ale proste nam to nejede, porad to pise, ze nemame CD…
Tak kdyby jste mi holky nejake ty odkazy hodily,budu nadsena ![]()
Takže Sims 2:
Tady dáš stáhnout http://tracker.cztorrent.net/…sims-2/15420 .
Sims 1
http://thepiratebay.org/…ms_game_ever. tam dej stáhnout torent, ne dowmload.
Aby ti to stahovala, tak musíš mít nainstalováný utorrent, ten stáhneš tady http://www.ulozto.cz/…-2-2-1cz-exe .
Až to budeš mít stáhlé, tak napiš a já ti napíšu co dál. ![]()
Příspěvek upraven 18.07.11 v 10:41
BaraDolezal píše:
No, tu dvojku jsme taky nasli, ale proste nam to nejede, porad to pise, ze nemame CD…
Tak kdyby jste mi holky nejake ty odkazy hodily,budu nadsena
Jde to i bez CD, jen je trochu složitější, ale funguje to a nemusíš nic kupovat. ![]()
BaraDolezal píše:
Ten torent se bude stahovat silene dlouho, je to mozne???
JA to mela stažený během ani ne minuty, ale pokud máš pomalejší PC, tak to možný je.