The Sims - kde stáhnout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KÁÁJAAA
26.11.12 16:46

Hje a ten kžyd mám stažený tonerr tak pak když jsi sthnu např tu 2 te sims tak mi to pojedem? :( :( :( :( :( :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
KÁÁJAAA
26.11.12 16:46
@KÁÁJAAA píše:
Hje a ten kžyd mám stažený tonerr tak pak když jsi sthnu např tu 2 te sims tak mi to pojedem? :( :( :( :( :( :( :( :(
  • Citovat
  • Upravit
KÁÁJAAA
26.11.12 16:50

A když si stahnu ten tnerr apka např… the sims 2 tak mi to pojede,,, :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
martas8626
13.12.12 06:45

Ahoj poradte mi prosim někdo jak stahnout sims 2 a aby to bylo v češtině co tu pišete tak to nejde stahnout

• Citovat
  • Upravit
Ajuš111
25.1.13 14:04

Zdravím,
nemůže mi někdo poradit?:) Jak jsem stahovala do hry tady věci z výměny tak mi zničeho nic hra začala padat:)Tak jsem ji celou odinstalovala a chtěla jsem ji nainstalovat zpět:/ Jenže to teď začalo házet chybu - něco jako d/cachin/ sunset valley:/ to je přeci to město co bylo v the sims:) poraďte prosim jak hru rozjed:))
Děkuji předem:)

• Citovat
  • Upravit
29.1.13 13:11

Dobrý den. Při instalaci The Sims 3 se mi ukáže okénko v kterém je napsáno tohle: " Unable to launch. C:UsersMJINKA~1AppDataLocalTemp{E861592D-3D15-4955-B19F-9BD0BA244-B04}{C05D8CDB-417D-4335-A38C-A0659EDFD6B8}The Sims 3_code. exe
Nevím, co s tím :(
Mám to stáhnuté, a sestře jsem to instalovala, a jde ji to.. nic takového se ji nezobrazuje. Poradíte mi, co s tím prosím? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
clara247
11.2.13 14:21

poradte

Mam to stazeny. muzete prosim poradit co dal?

• Citovat
  • Upravit
Babbsi.
11.2.13 16:28

Jedničku bych doporučila zejména amatérům, jelikož se vůbec nemusí crackovat, aby se rozjelo i bez originálního CD. Ke dvojce to cracknout lze naprosto snadno, ale trojku bych amatérům nedoporučovala vůbec. Ačkoliv já amatér nejsem, přesto jsem zkoumala několik dní, jak správně cracknout, aby jely všechny datadisky jako origi. A teď jedna věc, která by Vás zajímat mohla - jednička je pouze v Angličtině, ale za to ty ostatní jsou k dostání také v češtině (ovšem přestože jsem jedničku hrála od roku 2000, kdy jsem chodila sotva do 1. třídy, naučila jsem se na ní základní slovíčka AJ, takže bych řekla, že hra je velmi poučná)

• Citovat
  • Upravit
Babbsi.
11.2.13 16:30

Nekvalitní a vadný obsah, který je pro běžné hráčství co nejdříve nutno odstranit. Vyhledejte ho pomocí programů - byla jsem nucena ke stejnému kroku, ale za to se mi hra neuvěřitelně zrychlila a větší kvalita grafiky byla neuvěřitelně znát.

• Citovat
  • Upravit
7
26.2.14 17:37

Hele já si stahuju the sims 2 z toho tvýho odkazu a co mam delat dal az se to stahne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.14 15:34

Ale jdeto

Dobrý den dámy, the sims 1 už mám stáhlé a jestli chcete tak napište, dám vám adresu

• Citovat
  • Upravit
1
15.9.14 15:40

Dobrý den, už the sims 1 mám jestli chcete adresu tak prosím napište

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.15 14:53
@weruuunka píše:
Není za co. :palec: Než jsem se to naučila já, tak to taky trvalo. :mrgreen:

Ahoj prosiim mam nainstalovany vsechno pres daemon ale nejde mi to pustit pres 1cd.. :( pise mi to ze to ma potize s kompatibilitou a dal to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 17:58

Nevíte, jak stáhnout The sims 4? Nějak zadarmo, ta cena je totiž strašná :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.4.17 15:32

Je zbytečné takovouto hru někde stavat. stejně se dřív nebo později objeví chyba :) Raději si našetřit nebo přát k narozkám či vánocům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí