Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bowling ani kino nepřipadá moc v úvahu máme doma malý mimi a nemá kdo hlídat
sice mu už opravdu není nějakej ten pátek 23 let
, ale k narození syna dostal od tchýně triko otec roku a potěšilo ho to, tak jsem si říkala, že kdyby ho měl aspoň na spaní, tak taky dobrý,stejně mu ho pak zabavím já,protože po porodu se do jiných než pánských triček nevlezu ![]()
@lihow píše: ¨
No však jo, podle mě to žádnej smysl nedává. Znám „dědky“ co v padesáti maj na sobě kdeco.
já nevím, asi se takhle po ránu neumím dost dobře vyjádřit…
tak znova: prostě mi takový trička přijdou v pořádku pro kluky kolem 20ti let… a na ostatních je to akorát tak trapný.
@Black_Orchids píše:tak znova: prostě mi takový trička přijdou v pořádku pro kluky kolem 20ti let… a na ostatních je to akorát tak trapný.
Kdyby to mel napr. na zahradu na praci nebo ke grilovani ci na spani, pak je to OK,jinak souhlasim s Black Orchids..
A vtipnejsi mi prijde to druhe.
Já taky hlasuji pro to druhé první mi přijde vhodné tak pro puberťáky,v čemž dávám trochu za pravdu Black Orchids
Jako „postarší“ chlap bych preferoval to druhý a možná ho i občas na sebe někam vzal .. první bych oblékl tak po 8 pivech, když bych si to první polil nebo poblil ![]()
@chlap35 píše:
Jako „postarší“ chlap bych preferoval to druhý a možná ho i občas na sebe někam vzal .. první bych oblékl tak po 8 pivech, když bych si to první polil nebo poblil
Moc se mi nelíbí ani jedno
Znám vtipnější a originálnější. Ale určitě nesouhlasím s tím, že na starších chlapech jsou taková trička trapná. Třeba můj táta nosí trička s různými vtipnými nápisy a přijde mi to ok. A to už opravdu překročil těch výše zmíněných 23…
Zakladatelko koukni sem: www.bastard.cz
Tady to teda valí. Ať si přece každej nosí co chce v kterým koliv věku ne? A postarší chlap od 23??? tak to už moc i na mě ![]()
Víc se mi líbí to druhý ![]()
Děkuju za názory a tipy, objdenala jsem to druhé triko a to kam a jestli ho bude nosit už nechám vážně na něm-je to přece jenom ten „postarší chlap“
, tak se rozhodne sám.
No však jo, podle mě to žádnej smysl nedává. Znám „dědky“ co v padesáti maj na sobě kdeco.